Ennakko: Tämä on nähtävä paikanpäällä - Liigan kärkiottelu KalPa-Lukko!

Data Group Areena: KalPa - Lukko to 27.11. klo 18.30. Otteluisäntä: Kuopion Energia.

Kun Liigan runkosarjaa on pelattu lähes puolet, panokset kasvavat ottelu ottelulta. Marraskuun lopun ja joulukuun alun ottelut ovat hyvin tärkeitä kun pedataan asemia kevätkaudelle, ja kevätkausihan alkaa tunnetusti sarjataulukossa jyvät akanoista erottavalla rajulla tammikuulla.

Marras-, joulu- ja tammikuun aikana taistellut kolmen pisteen voitot ovat jokainen erinomaisen arvokkaita. Tuo ajanjakso on joukkueille aina koetteleva, runkosarjan alun innostus ei enää siivitä ja runkosarjan loppusuorakin on vielä kaukana. Lisäksi ulkona on kylmää ja pimeää, mikä sekin vaikuttaa, pelaajat ja valmentajat kun ovat ihmisiä.

Arvon savolaiset, tervetuloa katkaisemaan kaamosta torstaina Data Group Areenalle! Siellä on sopivan lämmintä, mukavan valoisaa - ja tässä ottelussa riittää panoksia! Kyseessä on nimittäin Liigan kärkiottelu, sillä KalPa on Liiga-kärki ja Kuopioon saapuva Rauman Lukko on sekin pelannut hienon syksyn ja on sijalla kolme.

Lukolla on Liigan kovin nimilista ja kun joukkuetta on rakennettu nyt jo pari kautta, lähti se kauteen Kärppien ohella suurimpana mestarisuosikkina. Ja sitä raumalaiset ovat yhä. Kultakypärä Ville Vahalahti on koko Liigan pistepörssin 4., maailmanmestari Janne Niskala on puolustajien maalitilaston jaettu kärki, Teemu Nurmi johtaa kuudella maalillaan yv-maalien tilastoa ja Aaron Gagnonilla on paljon aloittavista keskushyökkääjistä Liigan kovin voittoprosentti, peräti 60 %. Lisäksi joukkueesta löytyy todella paljon kokemusta kovista otteluista, muun muassa itsensä Ville Niemisen muodossa. Lukon yksilöt voivat ratkaista ottelun lähes yksin - myös torstaina.


Tämä on kausikorttilaisten etupeli:
• Collegepaita keltainen 25 € / kpl (ovh. 45 € )
• KalPa-muki (muki Pelipaita, muki Iso logo ja Kausimuki 2014-2015) 10 € / kpl (ovh. 13 €)
• Munkki + kahvi 2 € (norm. 3 € )
• Hodari + limu 5 € (norm. 6,5 €)
• Snadi + makkara 2 € (norm. 3 € )


Pääsylippujen hinnat alkaen Supersaver-ottelu:
- Istumapaikat: 14 €
- Miniperhelippu (1+1) 20 € ja perhelippu (2+2 / 1+3): 48 €
- Seisomapaikat: 5 €

Katso kaikki lippujen hinnat täältä.

* = Lapset (7-15 v.), opiskelijat, varusmiehet / siviilipalvelusmiehet, Kuopion Työttömät ry:n jäsenet, eläkeläiset. HUOMIO! Varaudu todistamaan alennusoikeutesi.


Lippujen ennakkomyynti:
Hanki liput ennakkoon suoraan täältä tai käy ennakkomyyntipisteellä, jotka näet täältä.

Ostaessasi lipun Data Group Areenan A- tai B-ovelta, varaudu mahdollisiin jonoihin.

Kausikorttilaisia ja ennakkoon lipun lunastaneita kehotetaan käyttämään B-, C- ja D-sisäänkäyntejä.


Lippujen myynti, Data Group Areena:
Ennakkoon varatut liput löytyvät  A-oven vasemmalta ovelta.

Lipunmyynti A- ja B-ovilta alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkua. Katso lisää täältä.

Sisäänkäynti kaikilta ovilta alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkua
 

Pysäköinti:
Data Group Areenan lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemenkadun pysäköintitalosta löytyy noin 250 parkkipaikkaa. Pysäköinti on ilmaista KalPan kotiotteluiden aikana, alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkamista.


Veikkauspiste:
Veikkaus on poistanut Liiga-areenoilta Veikkauspisteet. Data Group Areenaa lähimmät Veikkauspisteet ovat Siwa Pelimies sekä Keilahalli.


Jäätelöbaari:
B-tasanteella KalPa Shopin vieressä palvelee tällä kaudella jäätelöbaari, joka tarjoaa herkulliset jäätelöannokset lisukkeilla ja perinteiset tötteröt. Lue lisää täältä.


TEHO Sport -rankkarikilpailu:
KalPan jokaisen kotiottelun toisella erätauolla nähdään Liiga-kaudella 2014-2015 TEHO Sport -rankkarikilpailu. Kilpailijoina KalPan juniorijoukkueiden pelaajat. Katsojat voivat äänestää parasta suoritusta tekstiviestillä ja jokaisessa ottelussa yksi katsoja voittaa TEHO Sportin tuotekassin sekä ravintola Amarillon burgerilahjakortin. Lue lisää täältä.


KalPan viralliset jälkipelit ravintola Amarillossa:
KalPan viralliset jälkipelit järjestetään jokaisen Liiga-kotiottelun jälkeen ravintola Amarillossa. Jälkipelit alkavat noin 45 minuuttia ottelun päätyttyä. Isäntänä toimii legendaarinen Mikko Juntunen ja vieraaksi saapuvat tällä kertaa puolustaja Miika Koivisto sekä hyökkääjä Jukka Voutilainen.


SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
 - To 27.11 klo 18.30 KalPa - Lukko  Supersaver
 - La 29.11. klo 17.00 KalPa - TPS  Classic
 - Pe 5.12. klo 18.30 KalPa - Kärpät  Premium