Ennakko: Superedullisesta KalPa-Ilves ottelusta on odotettavissa huipputasainen!

Data Group Areena: KalPa - Ilves ti 11.11. klo 18.30. Otteluisäntä: Powerflute.

Liiga on huipputasainen ja siten todella mielenkiintoista seurattavaa! Hyvä esimerkki tästä on kaksikko KalPa ja Ilves. KalPa on ollut Liigan alkukauden suurin positiivinen yllättäjä ja media on hehkuttanut useaan otteeseen savolaisten Liigan viihdyttävintä pelitapaa. Ilves ei ole juuri otsikoihin vielä yltänyt. Mutta, kun KalPa lähti marrastauolle kahdella tappiolla ja Ilves puolestaan kahdella voitolla, ei joukkueiden keskinäinen ero olekaan enää suuri.

KalPa palaa marrastauolta komeasti kolmannelta sijalta, niin ikään pudotuspelipaikkaa tavoitteleva Ilves hyvistä asemista sekin, sijalta kymmenen. Liigan tasaisuudesta kertoen Ilves on KalPaa vain kahdeksan pistettä perässä, ja yhden ottelun vähemmän pelanneena. Lokakuussa Tampereella KalPa johti ottelua 0-1 ja 1-2, kunnes Ilves nousi 3-2 johtoon. Lopulta KalPa punnersi voittolaukauksilla 3-4 voittoon. Joten, todella tasaista on luvassa!

Asetelmat ottelulle ovat erinomaiset: Tasainen ensimmäinen keskinäinen ottelu, tasainen sarjatilanne ja hyvin levänneet sekä varmasti energiset joukkueet, sillä kummallekin ottelu on ensimmäinen marrastauon jälkeen. Lisäksi ottelu on kauden toinen Supersaver-kategorian ottelu, joten tämän tasaisen jännitysnäytelmän pääsee näkemään paikanpäälle superedullisesti! Ottelu on myös kausikorttilaisten etupeli, joten kausikortilla saa hallin myyntipisteistä hyviä etuja!

Kausikortilla Ilves-ottelussa nämä edut:
• College Pelipaita 35 € (ovh. aikuiset 64 €, lapset 59 €)
• Kännykän kuoret 10 € (ovh. 20 €)
• Vyö 10 € (ovh. 19 €)
• Munkki + kahvi 2 € (norm. 3 € )
• Hodari + limu 5 € (norm. 6,5 €)
• Snadi + makkara 2 € (norm. 3 € )


Pääsylippujen hinnat alkaen Supersaver-ottelu:
- Istumapaikat: 14 €
- Miniperhelippu (1+1) 20 € ja perhelippu (2+2 / 1+3): 48 €
- Seisomapaikat: 5 €

Katso kaikki lippujen hinnat täältä.

* = Lapset (7-15 v.), opiskelijat, varusmiehet / siviilipalvelusmiehet, Kuopion Työttömät ry:n jäsenet, eläkeläiset. HUOMIO! Varaudu todistamaan alennusoikeutesi.


Lippujen ennakkomyynti:
Hanki liput ennakkoon suoraan täältä tai käy ennakkomyyntipisteellä, jotka näet täältä.

Ostaessasi lipun Data Group Areenan A- tai B-ovelta, varaudu mahdollisiin jonoihin.

Kausikorttilaisia ja ennakkoon lipun lunastaneita kehotetaan käyttämään B-, C- ja D-sisäänkäyntejä.


Lippujen myynti, Data Group Areena:
Ennakkoon varatut liput löytyvät  A-oven vasemmalta ovelta.

Lipunmyynti A- ja B-ovilta alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkua. Katso lisää täältä.

Sisäänkäynti kaikilta ovilta alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkua
 

Pysäköinti:
Data Group Areenan lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemenkadun pysäköintitalosta löytyy noin 250 parkkipaikkaa. Pysäköinti on ilmaista KalPan kotiotteluiden aikana, alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkamista.


Veikkauspiste:
Veikkaus on poistanut Liiga-areenoilta Veikkauspisteet. Data Group Areenaa lähimmät Veikkauspisteet ovat Siwa Pelimies sekä Keilahalli.


VS-Ravintoloiden katsojamääräveikkaus:
Osallistu VS Ravintoloiden katsojamääräveikkaukseen AB-puolella Monttu Pubissa tai CD-puolella Pub Yläpesässä veikkaamalla ottelun katsojamäärää. Oikein tai lähimmäksi veikannut voittaa lounaslahjakortin Data Group Areenalla arkisin palvelevaan Trust LounasCorneriin. Voittajan nimi ilmoitetaan katsomääräjän kertomisen yhteydessä kolmannen erän aikana. Lounaslahjakortin voi noutaa B-tasanteen KalPa Shopista.


Jäätelöbaari:
B-tasanteella KalPa Shopin vieressä palvelee tällä kaudella jäätelöbaari, joka tarjoaa herkulliset jäätelöannokset lisukkeilla ja perinteiset tötteröt. Lue lisää täältä.


TEHO Sport -rankkarikilpailu:
KalPan jokaisen kotiottelun toisella erätauolla nähdään Liiga-kaudella 2014-2015 TEHO Sport -rankkarikilpailu. Kilpailijoina KalPan juniorijoukkueiden pelaajat. Katsojat voivat äänestää parasta suoritusta tekstiviestillä ja jokaisessa ottelussa yksi katsoja voittaa TEHO Sportin tuotekassin sekä ravintola Amarillon burgerilahjakortin. Lue lisää täältä.


KalPan viralliset jälkipelit ravintola Amarillossa:
KalPan viralliset jälkipelit järjestetään jokaisen Liiga-kotiottelun jälkeen ravintola Amarillossa. Jälkipelit alkavat noin 45 minuuttia ottelun päätyttyä. Isäntänä toimii legendaarinen Mikko Juntunen ja vieraaksi saapuvat nyt puolustaja Miika Koivisto hyökkääjä Kasperi Kapanen.


SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
 - Ti 11.11. klo 18.30 KalPa - Ilves  Supersaver
 - To 13.11. klo 18.30 KalPa - Ässät  Supersaver
 - Ti 18.11. klo 18.30 KalPa - Sport  Supersaver