Ennakko: Sinivalkoisessa illassa on vahvaa tunnetta, Liiga-ottelussa kohtaavat KalPa ja Kärpät

Data Group Areena: KalPa - Kärpät pe 5.12. klo 18.30. Otteluisäntä: YIT

KalPan ja Kärppien kohtaamiset syyskaudella Data Group Areenalla ovat yhtä juhlaa. Lokakuussa joukkueet kohtasivat KalPan 85 v. juhlaottelussa ja nyt perjantaina juhlistetaan jo ennakkoon lauantaista Suomen 97:ttä itsenäisyyspäivää. Ottelutapahtuman teema onkin osuvasti ja juhlallisesti nimetty, Sinivalkoinen ilta.

Suomen itsenäisyys on tärkeä ja arvokas kaikille suomalaisille ihmisille, yhteisöille, yhdistyksille ja yrityksille. KalPalle itsenäisyydellä on suomalaiseksi urheiluseuraksi poikkeuksellisen syvä merkitys, sillä KalPa on evakkoseura. Vuonna 1929 perustetun Sortavalan Palloseuran toi Kuopioon sota, missä nimi vaihtui Kalevan Palloksi. 85 vuoden historiansa aikana KalPa on voittanut ja hävinnyt, mutta se suurin taistelu käytiin jo 1940-luvulla. Silloin Suomi oli riittävän vahva säilyttääkseen itsenäisyytensä ja KalPa oli riittävän sitkeä juurtuakseen uudestaan, Savon sydämeen Kuopioon.

Keskiviikkona KalPa on sarjataulukossa sijalla 3. ja Kärpät on vain yhden pisteen edellä, sijalla 2. Itse ottelusta on lupa odottaa vauhdikasta, tunteikasta ja viihdyttävää taistelua. Lokakuun kotiottelun, jonka KalPa voitti komeasti 2-0, yleisömäärä 4411 on KalPan kuluvan auden yleisöennätys. Lippukauppa perjantaille on käynyt niin vilkkaana, että se enteilee jopa uutta yleisöennätystä! Lämpimästi tervetuloa!

Ennen ottelua kuullaan Maamme-laulu, esittäjänä Ossi Jauhiainen. Yleisölle jaetaan sinivalkoiset läpsyttimet, ne ylös Maamme-laulun ajaksi nostamalla Data Group Areena värjäytyy sinivalkoiseksi. Ottelutapahtuman aikana soitetaan ainoastaan suomalaista musiikkia sekä Puolustusvoimat on KalPan pyynnöstä suorittamassa keräystä sotaveteraanien hyväksi. KalPa on kutsunut sotaveteraanit otteluun kunniavieraiksi.

Puolesta Savonmaan. Puolesta Suomenmaan.


AIKATAULU:
 - 17.30 Data Group Areenan ovet ja VIP-tilat aukeavat
 - 17.45-18.15 Monttu Pubissa Data Groupin tikkakilpailu
 - 18.00 Monttu Pubissa Pregame show
 - 18.22 Ruusteri jäälle
 - 18.25 Kärpät jäälle
 - 18.26 KalPa jäälle
 - 18.27 Maamme-laulu, esittää Ossi Jauhiainen
 - 18.30 Liiga-ottelu KalPa - Kärpät
 - 1. erätauolla jäällä HooPee, juniorijoukkueen esittely
 - 2. erätauolla jäällä TEHO Sport erätaukokilpailu


Citizen äänestys:
Äänestä to 4.12. klo 23.59 mennessä KalPan Facebook-sivuilla syksyn parasta KalPa-pelaajaa ja voit voittaa komean ja laadukkaan Citizen kellon! Lue lisää täältä.


Pääsylippujen hinnat alkaen Premium-ottelu:
- Istumapaikat: 18 €
- Miniperhelippu (1+1) 40 € ja perhelippu (2+2 / 1+3): 76 €
- Seisomapaikat: 5 €

Katso kaikki lippujen hinnat täältä.

* = Lapset (7-15 v.), opiskelijat, varusmiehet / siviilipalvelusmiehet, Kuopion Työttömät ry:n jäsenet, eläkeläiset. HUOMIO! Varaudu todistamaan alennusoikeutesi.


Lippujen ennakkomyynti:
Hanki liput ennakkoon suoraan täältä tai käy ennakkomyyntipisteellä, jotka näet täältä.

Ostaessasi lipun Data Group Areenan A- tai B-ovelta, varaudu mahdollisiin jonoihin.

Kausikorttilaisia ja ennakkoon lipun lunastaneita kehotetaan käyttämään B-, C- ja D-sisäänkäyntejä.


Lippujen myynti, Data Group Areena:
Ennakkoon varatut liput löytyvät  A-oven vasemmalta ovelta.

Lipunmyynti A- ja B-ovilta alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkua. Katso lisää täältä.

Sisäänkäynti kaikilta ovilta alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkua
 

Pysäköinti:
Data Group Areenan lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemenkadun pysäköintitalosta löytyy noin 250 parkkipaikkaa. Pysäköinti on ilmaista KalPan kotiotteluiden aikana, alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkamista.


Veikkauspiste:
Veikkaus on poistanut Liiga-areenoilta Veikkauspisteet. Data Group Areenaa lähimmät Veikkauspisteet ovat Siwa Pelimies sekä Keilahalli.


Pregame show:
Monttu Pubissa nähdään klo 18.00 alkaen Pregame show, luvassa vaihtuva vieras, haastattelijana on Juha Jylhäsalmi. Musiikista vastaa legendaarinen DJ Nite.


Tikkakilpailu:
Monttu Pubissa voi osallistua klo 17.45-18.15 Data Groupin tikanheittokilpailuun. Huomioi normaalista poikkeava ajankohta!


Jäätelöbaari:
B-tasanteella KalPa Shopin vieressä palvelee tällä kaudella jäätelöbaari, joka tarjoaa herkulliset jäätelöannokset lisukkeilla ja perinteiset tötteröt. Lue lisää täältä.


TEHO Sport -rankkarikilpailu:
KalPan jokaisen kotiottelun toisella erätauolla nähdään Liiga-kaudella 2014-2015 TEHO Sport -rankkarikilpailu. Kilpailijoina KalPan juniorijoukkueiden pelaajat. Katsojat voivat äänestää parasta suoritusta tekstiviestillä ja jokaisessa ottelussa yksi katsoja voittaa TEHO Sportin tuotekassin sekä ravintola Amarillon burgerilahjakortin. Lue lisää täältä.


KalPan viralliset jälkipelit ravintola Amarillossa:
KalPan viralliset jälkipelit järjestetään jokaisen Liiga-kotiottelun jälkeen ravintola Amarillossa. Jälkipelit alkavat noin 45 minuuttia ottelun päätyttyä. Isäntänä toimii legendaarinen Mikko Juntunen ja vieraaksi saapuvat tällä kertaa KalPa-kasvatti, keskushyökkääjä Jaakko Rissanen sekä laitahyökkääjä Jyri Junnila.


SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
 - Pe 5.12. klo 18.30 KalPa - Kärpät  Premium  <- Sinivalkoinen ilta
 - Ti 9.12. klo 18.30 KalPa - HPK  Supersaver
 - Pe 2.1. klo 18.30 KalPa - JYP  Premium