Ennakko: Perjantaina se alkaa - Liiga! Railakkaasti uudistunut KalPa vs. viime kauden sensaatio SaiPa!

Data Group Areena: KalPa-SaiPa pe 12.9. klo 18.30. Otteluisäntä: Data Group Kuopio.

Savonmaalla alettiin odottaa revanssia jo heti kauden päätyttyä. Sen eteen on tehty töitä hartiavoimin. Joukkuetta on uudistettu railakkaasti ja lisää uudistuksia on nähtävillä Data Group Areenalla. Perjantaina odotus päättyy ja nousukunnossa juuri oikeaan aikaan oleva KalPa aloittaa Liiga-kauden! Tervetuloa!


- KalPalta odotettiin joukkueen vahvaa uudistamista. KalPa vastasi odotuksiin, vaihtamalla päävalmentajan sekä hankkimalla peräti 12 uutta pelimiestä.

- Uusista pelimiehistä Eero Kilpeläiseltä odotettiin paljon. "Kilpi" on vastannut odotuksiin, torjuntaprosentti CHL-otteluissa on ollut kova, peräti 93,38 ja ensimmäinen nollapelikin on jo nähty.

- Päävalmentaja Pekka Virran odotettiin palauttavan näyttävän jääkiekon Kuopioon. Virta on vastannut odotuksiin joukkueensa kanssa, ja yleisö on saanut jo nähdä näyttäviä maistiaisia mitä tuleman pitää.

- KalPalta odotettiin näyttöjä ennen Liigan alkua. KalPa vastasi odotuksiin, viimeisestä neljästä ottelusta komeasti kolme voittoa ja CHL:ssä kovan alkulohkon toinen sija.

- Vastustaja on viime kauden sensaatio, välieräjoukkue SaiPa, Tirkkosen, Markkasen ja Kohon johdolla. KalPalta odotetaan voittoa. Vastaako KalPa odotuksiin jälleen hyvin?

Liput Liiga-avaukseen kannattaa varmistaa ajoissa, kätevästi ja nopeasti netistä täältä!

Lue alta useista uudistuksista ottelutapahtumaan Liiga-kaudelle 2014-2015!


Lippujen ennakkomyynti:
Ostaessasi lipun Data Group Areenan A- tai B-ovelta, varaudu mahdollisiin jonoihin. Kausikorttilaisia ja ennakkoon lipun lunastaneita kehotetaan käyttämään B-, C- ja D-sisäänkäyntejä.

- KalPa Pro Shop, Iso Ceen aukio, Ajurinkatu 18, Kuopio (ma-pe 10-18, la 10-16)
- K-citymarket Kolmisoppi infopiste, Kolmisopintie 1, Kuopio (ma-pe 8-21, la 8-18, su 12-18)
- K-citymarket Päiväranta infopiste, Päivärannantie 18, Kuopio (ma-pe 8-21, la 8-18, su 12-18)
- K-supermarket Herkkupata, Sorakuja 4, Siilinjärvi (ma-pe 7-21, la 7-18, su 12-18)
- Sokos Kuopio, Haapaniemenkatu 24-26, Kuopio (ma-pe 9-21, la 9-18, su 12-18)
- Lippupalvelun lippukauppa sekä netissä Lippupalvelun KalPa-sivuilla täällä.
- Mobiililippu, lisätiedot täältä.

Lisätiedot lipunmyyntipisteiden maksutavoista täältä.


Pääsylippujen hinnat alkaen Classic-ottelu:
- Istumapaikat: 16 €
- Miniperhelippu (1+1) 30 € ja perhelippu (2+2 / 1+3): 68 €
- Seisomapaikat: 7 €

Katso kaikki lippujen hinnat täältä.

* = Lapset (7-15 v.), opiskelijat, varusmiehet / siviilipalvelusmiehet, eläkeläiset. HUOMIO! Varaudu todistamaan alennusoikeutesi.


Lippujen myynti, Data Group Areena:
Ennakkoon varatut liput löytyvät  A-oven vasemmalta ovelta.

Lipunmyynti A- ja B-ovilta alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkua. Katso lisää täältä.

Sisäänkäynti kaikilta ovilta alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkua.
 

Pysäköinti:
Data Group Areenan lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemenkadun pysäköintitalosta löytyy noin 250 parkkipaikkaa. Pysäköinti on ilmaista KalPan kotiotteluiden aikana, alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkua.


Veikkauspiste:
Veikkaus on poistanut Liiga-areenoilta Veikkauspisteet. Data Group Areenaa lähimmät Veikkauspisteet ovat Siwa Pelimies sekä Keilahalli.


Pregame show:
UUTTA! 30 minuuttia ennen perjantain ja lauantain kotiotteluiden alkamista Data Group Areenan Monttu pubissa nähdään Pregame show, luvassa vaihtuvia vieraita. Haastattelijana on Juha Jylhäsalmi ja Liiga-avauksessa vieraaksi saapuu Sami Kapanen. Musiikista vastaa legendaarinen DJ Nite.


VS-Ravintolan katsojamääräveikkaus:
UUTTA! Osallistu VS-Ravintolan katsojamääräveikkaukseen AB-puolella Monttu Pubissa tai CD-puolella Pub Yläpesässä veikkaamalla ottelun katsojamäärää. Oikein tai lähimmäksi veikannut voittaa lounaslahjakortin Data Group Areenalla arkisin palvelevaan Trust LounasCorneriin. Voittajan nimi ilmoitetaan katsomääräjän kertomisen yhteydessä kolmannen erän aikana. Lounaslahjakortin voi noutaa B-tasanteen KalPa Shopista.


TEHO Sport -rankkarikilpailu:
UUTTA! KalPan jokaisen kotiottelun toisella erätauolla nähdään Liiga-kaudella 2014-2015 TEHO Sport -rankkarikilpailu. Kilpailijoina KalPan juniorijoukkueiden pelaajat, katsojat voivat äänestää parasta suoritusta tekstiviestillä ja jokaisessa ottelussa yksi katsoja voittaa TEHO Sportin, ravintola Amarillon ja DNA:n lahjoittamat palkinnot. Lue lisää täältä.


KalPan viralliset jälkipelit ravintola Amarillossa:
UUTTA! KalPan viralliset jälkipelit palaavat Liiga-kaudelle 2014-2015 ravintola Amarilloon, missä jälkipelit järjestettiin vuosikausia 1980-luvulta aina 1990-luvun loppuun. Jälkipelit alkavat noin 45 minuuttia ottelun päätyttyä. Isäntänä toimii legendaarinen Mikko Juntunen ja vieraaksi Liiga-avauksen jälkeen saapuu Savon sydämeen palannut päävalmentaja Pekka Virta.


SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
 - Pe 12.9. klo 18.30 KalPa - SaiPa  Classic
 - La 20.9. klo 17.00 KalPa - HPK  Classic
 - La 27.9. klo 17.00 KalPa - JYP  Premium