Ennakko: Perjantaina juhlitaan syyslomaa! Juhlitaanko myös kuudetta peräkkäistä kotivoittoa?

Data Group Areena: KalPa - Pelicans pe 17.10. klo 18.30. Otteluisäntä: I Love Kuopio Festival.

Syys-, joulu- ja hiihtolomaviikon kotiotteluissa Kuopiossa on perinteisesti ollut paljon yleisöä ja hieno tunnelma. Lämpimästi tervetuloa myös nyt perjantaina Data Group Areenan tunnelmaan, joka on ollut tällä kaudella jokaisessa Liiga-ottelussa erinomainen! Sen on huomannut myös KalPa, viidestä ottelusta viisi voittoa.

Odotukset perjantai-illalle ovatkin korkealla. KalPa on nyt sarjassa peräti toisena, se on voittanut Data Group Areenan tunnelmassa kaikki Liigan kotiottelunsa ja edellisessä kotiottelussa rikkoutui komeasti jo 4000 katsojan raja. Paikalle on odotettavissa runsaasti iloisia syysloman viettäjiä, joten nähdäänkö perjantaina heti toinen 4000:n ylitys?

Otteluun vastustajaksi saapuu Lahden Pelicans, jonka kanssa KalPa on tarjonnut aina hyvinkin yleisöön menevää, vauhdikasta jääkiekkoa, niin Lahdessa kuin Kuopiossa. Maalilla Eero Kilpeläinen on ollut tulikuuma ja hänen edessään otteluiden ratkaisijoiksi on noussut hienosti milloin kukakin. Voutilainen, Birner, Kubalik, Rissanen, Keränen, Kapanen... Kenen vuoro on nousta esiin perjantaina? Se selviää parhaiten paikanpäällä!


Syysloma:
 - Kuopion kaupungin järjestämän supersyysloman kunniaksi KalPa tarjoaa vapaan sisäänpääsyn kaikille alle 15-vuotiaille! Ilmaiset seisomapaikkaliput tulee noutaa etukäteen KalPa Pro Shopilta (ma-pe klo 10-18, la klo 10-16).                                                                                                                                                                                                                                     
 - Ennen ottelua Data Group Areenan ovilla Fazer jakaa syysloman kunniaksi makeisia.                                                    
 - Syyslomaviikon tarjouksena makkara+Snadi mehu 2 € (ovh. 3 €).                                                                                                 



Pääsylippujen hinnat alkaen Classic-ottelu:
- Istumapaikat: 16 €
- Miniperhelippu (1+1) 30 € ja perhelippu (2+2 / 1+3): 68 €
- Seisomapaikat: 5 €

Katso kaikki lippujen hinnat täältä.

* = Lapset (7-15 v.), opiskelijat, varusmiehet / siviilipalvelusmiehet, eläkeläiset. HUOMIO! Varaudu todistamaan alennusoikeutesi.


Lippujen ennakkomyynti:
Hanki liput ennakkoon suoraan täältä tai käy ennakkomyyntipisteellä, jotka näet täältä.

Ostaessasi lipun Data Group Areenan A- tai B-ovelta, varaudu mahdollisiin jonoihin.

Kausikorttilaisia ja ennakkoon lipun lunastaneita kehotetaan käyttämään B-, C- ja D-sisäänkäyntejä.


Lippujen myynti, Data Group Areena:
Ennakkoon varatut liput löytyvät  A-oven vasemmalta ovelta.

Lipunmyynti A- ja B-ovilta alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkua. Katso lisää täältä.

Sisäänkäynti kaikilta ovilta alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkua.
 

Pysäköinti:
Data Group Areenan lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemenkadun pysäköintitalosta löytyy noin 250 parkkipaikkaa. Pysäköinti on ilmaista KalPan kotiotteluiden aikana, alkaen nyt klo 16.00..


Pregame show:
UUTTA! Ennen perjantain ja lauantain kotiotteluita Data Group Areenan Monttu Pubissa nähdään Pregame show, luvassa vaihtuvia vieraita. Haastattelijana on Juha Jylhäsalmi ja vieraaksi saapuu klo 18.00 Sami Kapanen. Musiikista vastaa legendaarinen DJ Nite. Huomioi normaalista poikkeava ajankohta!


Tikkakilpailu:
UUTTA! Monttu Pubissa voi osallistua klo 18.00-18.30 Data Groupin tikanheittokilpailuun. Huomioi normaalista poikkeava ajankohta!


VS-Ravintoloiden katsojamääräveikkaus:
UUTTA! Osallistu VS Ravintoloiden katsojamääräveikkaukseen AB-puolella Monttu Pubissa tai CD-puolella Pub Yläpesässä veikkaamalla ottelun katsojamäärää. Oikein tai lähimmäksi veikannut voittaa lounaslahjakortin Data Group Areenalla arkisin palvelevaan Trust LounasCorneriin. Voittajan nimi ilmoitetaan katsomääräjän kertomisen yhteydessä kolmannen erän aikana. Lounaslahjakortin voi noutaa B-tasanteen KalPa Shopista.


Jäätelöbaari:
UUTTA! B-tasanteella KalPa Shopin vieressä palvelee tällä kaudella jäätelöbaari, joka tarjoaa herkulliset jäätelöannokset lisukkeilla ja perinteiset tötteröt. Lauantaisin lapsille on pelejä, nyt lajeina ovat ilmakiekko ja pingis. Lue lisää täältä.


Veikkauspiste:
Veikkaus on poistanut Liiga-areenoilta Veikkauspisteet. Data Group Areenaa lähimmät Veikkauspisteet ovat Siwa Pelimies sekä Keilahalli.


TEHO Sport -rankkarikilpailu:
UUTTA! KalPan jokaisen kotiottelun toisella erätauolla nähdään Liiga-kaudella 2014-2015 TEHO Sport -rankkarikilpailu. Kilpailijoina KalPan juniorijoukkueiden pelaajat. Katsojat voivat äänestää parasta suoritusta tekstiviestillä ja jokaisessa ottelussa yksi katsoja voittaa TEHO Sportin tuotekassin sekä ravintola Amarillon burgerilahjakortin. Lue lisää täältä.


KalPan viralliset jälkipelit ravintola Amarillossa:
UUTTA! KalPan viralliset jälkipelit palaavat Liiga-kaudelle 2014-2015 ravintola Amarilloon, missä jälkipelit järjestettiin vuosikausia 1980-luvulta aina 1990-luvun loppuun. Jälkipelit alkavat noin 45 minuuttia ottelun päätyttyä. Isäntänä toimii legendaarinen Mikko Juntunen ja vieraaksi saapuvat kaupungin omat pojat, KalPa-kasvatit Jussi Timonen ja Toni Hyvärinen.


SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
 - Pe 17.10. klo 18.30 KalPa - Pelicans  Classic
 - Ti 21.10. klo 18.30 KalPa - HIFK  Premium
 - Pe 24.10. klo 18.30 KalPa - Blues  Classic