Ennakko: Lippukauppa käy vilkkaana torstaille, vastassa samoissa pisteissä oleva SaiPa!

Data Group Areena: KalPa - SaiPa to 5.3. klo 18.30. Otteluisäntä: OLVI.

KalPan tavoite kaudelle oli palauttaa pudotuspelit Kuopioon. KalPa on ollut Liiga-kauden suuri positiivinen yllättäjä ja taistelee nyt kynsin ja hampain jopa paikasta kuuden parhaan joukkoon, suorasta paikasta puolivälieriin. Silloin välierät ja mitaleista taistelemaan pääseminen olisivat neljän voiton päässä.

Kun Liigan runkosarjaa on jäljellä enää neljä ottelua, KalPa on juuri sijalla kuusi, pistein 91. SaiPa on heti sijalla seitsemän, ja samoilla pisteillä! Kolme pistettä torstaina SaiPalta, ja se olisi todella suuri askel kohti kuuden parhaan joukkoa.

KalPan upea kausi ja kevät-talven aurinko ovat saaneet savolaiset jääkiekon ystävät lämpenemään hienosti! Lauantaina uudeksi yleisöennätykseksi kirjattiin jo lähes 4800 katsojaa, ja nyt lipunmyynti on käynyt niin vilkkaana, että keskiviikkona ennuste torstaille on jälleen yli 4000 katsojaa. Se tarkoittaa vahvaa tunnelmaa!

MEILLÄ on kotietu tähän erittäin tärkeään otteluun. Tule paikanpäälle, elä mukana oman joukkueesi taistelussa, hyödynnetään kotietu YHDESSÄ ja otetaan erittäin tärkeä voitto! SaiPa on kaadettu Kuopiossa tällä Liiga-kaudella jo kahdesti, numeroin 5-2 ja 1-0. YHDESSÄ me pystymme tekemään sen jälleen!

Nopein tie lippujen onnelliseksi omistajaksi tähän suurten panosten jännitysnäytelmään käy täältä.




Sarja-avauksessa Michal Birner runnoi SaiPan verkkoon kaksi osumaa. Soturiasennetta tarvitaan myös nyt.

KalPa on myös tänä vuonna mukana Kuopion kaupungin Hyperhiihtolomassa, ja tarjoaa 7-15 vuotiaille ilmaisen seisomalipun tähän otteluun! Liput tulee hakea KalPa Pro Shopilta, joka palvelee klo 10-18.

Huomioittehan, että KalPan lahjavoucherit ovat käytettävissä Liigan runkosarjan kotiotteluissa, ei enää pudotuspeleissä. Voucherit voi vaihtaa ottelulippuihin KalPa Pro Shopilla sekä Data Group Areenan A-ja B-ovilla alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkamista.


Pääsylippujen hinnat alkaen Classic-ottelu:
- Istumapaikat: 16 €
- Miniperhelippu (1+1) 30 € ja perhelippu (2+2 / 1+3): 68 €
- Seisomapaikat: 5 €

Katso kaikki lippujen hinnat täältä.

* = Lapset (7-15 v.), opiskelijat, varusmiehet / siviilipalvelusmiehet, Kuopion Työttömät ry:n jäsenet, eläkeläiset. HUOMIO! Varaudu todistamaan alennusoikeutesi.


Lippujen ennakkomyynti:
Hanki liput ennakkoon suoraan täältä tai käy ennakkomyyntipisteellä, jotka näet täältä.

Ostaessasi lipun Data Group Areenan A- tai B-ovelta, varaudu mahdollisiin jonoihin.

Kausikorttilaisia ja ennakkoon lipun lunastaneita kehotetaan käyttämään B-, C- ja D-sisäänkäyntejä.


Lippujen myynti, Data Group Areena:
Ennakkoon varatut liput löytyvät  A-oven vasemmalta ovelta alkaen 60 minuuttia ennen ottelua.

Lipunmyynti A- ja B-ovilta alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkua. Katso lisää täältä.

Sisäänkäynti A-, B-, C- ja D-ovilta alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkua.
 

Pysäköinti:
Data Group Areenan lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemenkadun pysäköintitalosta löytyy noin 250 parkkipaikkaa. Pysäköinti on ilmaista KalPan kotiotteluiden aikana, alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkamista.


Jäätelöbaari:
B-tasanteella KalPa Shopin vieressä palvelee tällä kaudella jäätelöbaari, joka tarjoaa herkulliset jäätelöannokset lisukkeilla ja perinteiset tötteröt. Lue lisää täältä.


TEHO Sport -rankkarikilpailu:
KalPan jokaisen kotiottelun toisella erätauolla nähdään Liiga-kaudella 2014-2015 TEHO Sport -rankkarikilpailu. Kilpailijoina KalPan juniorijoukkueiden pelaajat. Katsojat voivat äänestää parasta suoritusta tekstiviestillä ja jokaisessa ottelussa yksi katsoja voittaa TEHO Sportin tuotekassin sekä ravintola Amarillon burgerilahjakortin. Lue lisää täältä.


KalPan viralliset jälkipelit ravintola Amarillossa:
KalPan viralliset jälkipelit järjestetään jokaisen Liiga-kotiottelun jälkeen ravintola Amarillossa. Jälkipelit alkavat noin 45 minuuttia ottelun päätyttyä. Isäntänä toimii legendaarinen Mikko Juntunen ja vieraaksi saapuvat tällä kertaa Sami Mutanen ja Samu Perhonen.


SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
 - To 5.3. klo 18.30 KalPa - SaiPa  Classic
 - Ma 9.3. klo 18.30 KalPa - Lukko  Classic