Ennakko: Kuuden kotivoiton KalPa vs. Helsingin IFK! Lue Janne Keräsen kommentit!

Data Group Areena: KalPa - HIFK ti 21.10. klo 18.30. Otteluisäntä: Puustelli.
 

KalPan Liiga-kauden seitsemäs kotiottelu on yksi syyskauden odotetuimpia kohtaamisia Kuopiossa. Kuuden kotivoiton putkessa kiitävä KalPa saa vastaansa Savon sydämessä aina sytyttävän Helsingin IFK:n. Lokakuun alussa KalPa kävi hakemassa täydet kolme pistettä Helsingistä numeroin 1-2. Ottelusta on odotettavissa kova ja näkemisen arvoinen taistelu, sillä HIFKillä on myös tällä kaudella kova joukkue.                                                                          

Vauhdilla KalPan jo kolmanneksi parhaaksi pistemieheksi noussut hyökkääjä Janne Keränen solmi maanantaina kahden vuoden jatkosopimuksen. Tiistaina vastassa on Nurmijärven Kurran kasvatin juniorivuosien ja kolmen ensimmäisen Liiga-kauden seura.

Janne Keränen, miten olet viihtynyt Kuopiossa?
 - On ollut kivaa täällä, hyvin on viihdytty. Hienoa, että KalPa halusi tehdä jatkosopimuksen, se oli toiveissa myös itselläni tänne tullessa. En tykkää nopeista projekteista.

Minkälainen fiilis on KalPan joukkueessa nyt?
 - Tosi hyvä! Meillä on hieno tekemisen meininki, kaikki puhaltavat yhteen hiileen. Ei ole mitään valittamista, meillä on pukukopissa tosi hyvä fiilis.

Minkälainen tunnelma kotiotteluissa on ollut?
 - Koko ajan on ollut parempi ja parempi tunnelma. Yleisö on alkanut löytää hallille ja on aina kiva pelata kun katsomossa on hyvä mekkala. Hienoa on ollut pelata tällaisen kotiyleisön edessä. Lisää vaan yleisöä ja kannustusta!

Minkälaista ottelua tiistaina odotat?
 - Tulee varmasti olemaan kova peli. Uskon, että IFK tulee kovasti, käytiin hakemassa pisteet Helsingistä ja he käyttävät varmasti kaikki keinot yltääkseen samaan. Joukkueena kun pelataan, IFK:lle tulee vaikea ilta. KalPa on vaikea voitettava kun pelataan pelisysteemin mukaan ja peli kulkee.
     
Onko otteluissa HIFKiä vastaan sinulle vielä erityistä latausta?

 - Tietysti siitä on kauan aikaa kun pelasin siellä, IFK:n kohtaaminen ei ole niin iso juttu kuin nuorempana, nyt se on aika lailla vastustaja muiden joukossa. Heillä on tällä kaudella hyvä joukkue ja he ovat pelanneet parhaimmillaan hyvin. Kyllä se IFK pienen lisälatauksen tuo.
 

Pääsylippujen hinnat alkaen Premium-ottelu:
- Istumapaikat: 18 €
- Miniperhelippu (1+1) 40 € ja perhelippu (2+2 / 1+3): 76 €
- Seisomapaikat: 5 €

Katso kaikki lippujen hinnat täältä.

* = Lapset (7-15 v.), opiskelijat, varusmiehet / siviilipalvelusmiehet, eläkeläiset. HUOMIO! Varaudu todistamaan alennusoikeutesi.


Lippujen ennakkomyynti:
Hanki liput ennakkoon suoraan täältä tai käy ennakkomyyntipisteellä, jotka näet täältä.

Ostaessasi lipun Data Group Areenan A- tai B-ovelta, varaudu mahdollisiin jonoihin.

Kausikorttilaisia ja ennakkoon lipun lunastaneita kehotetaan käyttämään B-, C- ja D-sisäänkäyntejä.


Lippujen myynti, Data Group Areena:
Ennakkoon varatut liput löytyvät  A-oven vasemmalta ovelta.

Lipunmyynti A- ja B-ovilta alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkua. Katso lisää täältä.

Sisäänkäynti kaikilta ovilta alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkua.
 

Pysäköinti:
Data Group Areenan lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemenkadun pysäköintitalosta löytyy noin 250 parkkipaikkaa. Pysäköinti on ilmaista KalPan kotiotteluiden aikana, alkaen nyt klo 16.00..


VS-Ravintoloiden katsojamääräveikkaus:
UUTTA! Osallistu VS Ravintoloiden katsojamääräveikkaukseen AB-puolella Monttu Pubissa tai CD-puolella Pub Yläpesässä veikkaamalla ottelun katsojamäärää. Oikein tai lähimmäksi veikannut voittaa lounaslahjakortin Data Group Areenalla arkisin palvelevaan Trust LounasCorneriin. Voittajan nimi ilmoitetaan katsomääräjän kertomisen yhteydessä kolmannen erän aikana. Lounaslahjakortin voi noutaa B-tasanteen KalPa Shopista.


Jäätelöbaari:
UUTTA! B-tasanteella KalPa Shopin vieressä palvelee tällä kaudella jäätelöbaari, joka tarjoaa herkulliset jäätelöannokset lisukkeilla ja perinteiset tötteröt. Lauantaisin lapsille on pelejä, nyt lajeina ovat ilmakiekko ja pingis. Lue lisää täältä.


Veikkauspiste:
Veikkaus on poistanut Liiga-areenoilta Veikkauspisteet. Data Group Areenaa lähimmät Veikkauspisteet ovat Siwa Pelimies sekä Keilahalli.


TEHO Sport -rankkarikilpailu:
UUTTA! KalPan jokaisen kotiottelun toisella erätauolla nähdään Liiga-kaudella 2014-2015 TEHO Sport -rankkarikilpailu. Kilpailijoina KalPan juniorijoukkueiden pelaajat. Katsojat voivat äänestää parasta suoritusta tekstiviestillä ja jokaisessa ottelussa yksi katsoja voittaa TEHO Sportin tuotekassin sekä ravintola Amarillon burgerilahjakortin. Lue lisää täältä.


KalPan viralliset jälkipelit ravintola Amarillossa:
UUTTA! KalPan viralliset jälkipelit palaavat Liiga-kaudelle 2014-2015 ravintola Amarilloon, missä jälkipelit järjestettiin vuosikausia 1980-luvulta aina 1990-luvun loppuun. Jälkipelit alkavat noin 45 minuuttia ottelun päätyttyä. Isäntänä toimii legendaarinen Mikko Juntunen ja vieraaksi saapuvat puolustaja Antti Halonen ja hyökkääjä Joona Harjama.


SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
 - Ti 21.10. klo 18.30 KalPa - HIFK  Premium
 - Pe 24.10. klo 18.30 KalPa - Blues  Classic
 - Pe 31.10. klo 18.30 KalPa - Tappara  Classic