Ennakko: Kauden ensimmäinen KalPa-JYP lauantaina! Jatkuuko kotivoittojen sarja?

Data Group Areena: KalPa - JYP la 27.9. klo 17.00. Otteluisäntä: Meltex Oy.


KalPa oli otteluissa JYPiä vastaan parempi kahdella peräkkäisellä kaudella, kunnes viime kaudella JYP pääsi niskan päälle voitoin 4-1. KalPa laittoi jyväskyläläiset kuitenkin ahtaalle ja voitoista kolme tulikin pienimmällä mahdollisella erolla, kaksi kertaa 1-0 voitto ja kertaalleen 2-1 jatkoaikavoitto.

KalPan aloitus Liigassa on yllättänyt positiivisesti kaikki, viidestä ottelusta neljä voittoa. JYP on voittanut neljästä ottelustaan kaksi ja kohtaa perjantai-iltana kotonaan Ilveksen. Savolaiset ovat voittaneet molemmat kotiottelunsa kun keskisuomalaiset puolestaan eivät ole vieraista vielä pisteitä saaneet.

Kahdessa ensimmäisessä Liigan kotiottelussa KalPa on liikkeellä, taidolla, peli-ilolla ja taistelutahdolla saanut kotiyleisön innostumaan ja tunnelma Data Group Areenalla on noussut oikein hyväksi! Kiitos, kotiyleisö. Adler Mannheim, SaiPa, HPK... Jatkuuko kotivoittojen sarja? Tervetuloa jännittämään!


Michal Birner vs. Eric Perrin. KalPa vs. JYP. Kuopio vs. Jyväskylä. Pohjois-Savo vs. Keski-Suomi.


Lauantaina B-tasanteella jäätelöbaari ja pelejä lapsille, Yläpesässä ja Monttu pubissa VS Ravintoloiden katsojamääräveikkaus, Monttu pubissa Data Group tikkakilpailu ja Pregame showssa Sami Kapanen. Lisäksi TEHO Sport erätaukokilpailu ja jälkipeleillä ravintola Amarillossa vieraina Mikko Jokela ja Mikael Ruohomaa.


Pääsylippujen hinnat alkaen Premium-ottelu:
- Istumapaikat: 18 €
- Miniperhelippu (1+1) 40 € ja perhelippu (2+2 / 1+3): 76 €
- Seisomapaikat: 5 €

Katso kaikki lippujen hinnat täältä.

* = Lapset (7-15 v.), opiskelijat, varusmiehet / siviilipalvelusmiehet, eläkeläiset. HUOMIO! Varaudu todistamaan alennusoikeutesi.


Lippujen ennakkomyynti:
Hanki liput ennakkoon suoraan täältä tai käy ennakkomyyntipisteellä, jotka näet täältä.

Ostaessasi lipun Data Group Areenan A- tai B-ovelta, varaudu mahdollisiin jonoihin.

Kausikorttilaisia ja ennakkoon lipun lunastaneita kehotetaan käyttämään B-, C- ja D-sisäänkäyntejä.


Lippujen myynti, Data Group Areena:
Ennakkoon varatut liput löytyvät  A-oven vasemmalta ovelta.

Lipunmyynti A- ja B-ovilta alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkua. Katso lisää täältä.

Sisäänkäynti kaikilta ovilta alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkua.
 

Pysäköinti:
Data Group Areenan lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemenkadun pysäköintitalosta löytyy noin 250 parkkipaikkaa. Pysäköinti on ilmaista KalPan kotiotteluiden aikana, alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkua.


Jäätelöbaari:
UUTTA! B-tasanteella KalPa Shopin vieressä palvelee tällä kaudella jäätelöbaari, joka tarjoaa herkulliset jäätelöannokset lisukkeilla ja perinteiset tötteröt. Lauantaisin lapsille on vaihtuvia pelejä, lauantaina 20.9. pelit ovat pingis ja ilmakiekko. Lue lisää täältä.


Pregame show:
UUTTA! 30 minuuttia ennen perjantain ja lauantain kotiotteluiden alkamista Data Group Areenan Monttu pubissa nähdään Pregame show, luvassa vaihtuvia vieraita. Haastattelijana on Juha Jylhäsalmi ja nyt vieraaksi saapuu Sami Kapanen. Musiikista vastaa legendaarinen DJ Nite.


Tikkakilpailu:
UUTTA! Monttu Pubissa voi osallistua klo 16.15-16.45 Data Groupin tikanheittokilpailuun.


VS-Ravintoloiden katsojamääräveikkaus:
UUTTA! Osallistu VS Ravintoloiden katsojamääräveikkaukseen AB-puolella Monttu Pubissa tai CD-puolella Pub Yläpesässä veikkaamalla ottelun katsojamäärää. Oikein tai lähimmäksi veikannut voittaa lounaslahjakortin Data Group Areenalla arkisin palvelevaan Trust LounasCorneriin. Voittajan nimi ilmoitetaan katsomääräjän kertomisen yhteydessä kolmannen erän aikana. Lounaslahjakortin voi noutaa B-tasanteen KalPa Shopista.


Veikkauspiste:
Veikkaus on poistanut Liiga-areenoilta Veikkauspisteet. Data Group Areenaa lähimmät Veikkauspisteet ovat Siwa Pelimies sekä Keilahalli.


TEHO Sport -rankkarikilpailu:
UUTTA! KalPan jokaisen kotiottelun toisella erätauolla nähdään Liiga-kaudella 2014-2015 TEHO Sport -rankkarikilpailu. Kilpailijoina KalPan juniorijoukkueiden pelaajat. Katsojat voivat äänestää parasta suoritusta tekstiviestillä ja jokaisessa ottelussa yksi katsoja voittaa TEHO Sportin tuotekassin sekä ravintola Amarillon burgerilahjakortin. Lue lisää täältä.


KalPan viralliset jälkipelit ravintola Amarillossa:
UUTTA! KalPan viralliset jälkipelit palaavat Liiga-kaudelle 2014-2015 ravintola Amarilloon, missä jälkipelit järjestettiin vuosikausia 1980-luvulta aina 1990-luvun loppuun. Jälkipelit alkavat noin 45 minuuttia ottelun päätyttyä. Isäntänä toimii legendaarinen Mikko Juntunen ja vieraaksi ensimmäisen lauantai-kotiottelun jälkeen saapuvat puolustaja, kapteeni Mikko Jokela ja hyökkääjä Mikael Ruohomaa.


SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
 - La 27.9. klo 17.00 KalPa - JYP  Premium
 - Ti 30.9. klo 18.30 KalPa - SaiPa  Supersaver
 - Ti 7.10. klo 18.30 KalPa - Växjö Lakers  CHL