Ennakko: KalPa palaa helmitauolta herkullisella ottelulla, tiistaina vastassa Helsingin IFK!

Data Group Areena: KalPa - HIFK ti 10.2. klo 18.30. Otteluisäntä: Autotalo Laakkonen Oy.

Liigan ylempi keskikasti on nyt äärimmäisen tasainen, jopa yhdellä täyden kolmen pisteen voitolla voi nousta useamman sijan, kuten pisteittä jäämisellä sijoitus voi tippua useamman sijan. KalPalla 60 ottelun runkosarjasta on jäljellä enää 13 ottelua, ja näissä otteluissa on kaikissa isot panokset! Liigan jatkuessa KalPa pelaa viidestä ensimmäisestä ottelusta kotona peräti neljä kertaa, joten nyt on iskun paikka! Joukkueella ja yleisöllä, yhdessä!


Tiistaina energiavarastot ovat täynnä ja KalPa lähtee kotiyleisön tuella kampeamaan helsinkiläisten edelle!

Erittäin tärkeä neljän kotiottelun jakso alkaa yhdellä runkosarjan odotetuimmista otteluista Savossa, sillä vastustajaksi saapuu Helsingin IFK. Eikä tässä vielä kaikki! Kun KalPa on sijalla neljä, ovat helsinkiläiset sijalla kolme, neljä pistettä edellä, mutta yhden ottelun enemmän pelanneena. Tämä on kotietua ajatelleen klassinen kuuden pisteen ottelu!

Eikä tässäkään vielä kaikki! Lisäksi Andy Chiodo, KalPan vuonna 1947 alkaneen jääkiekkohistorian ensimmäinen ulkomaalainen maalivahti, ensiesiintyy kotiyleisön edessä. 68 kautta siihen meni, ja nyt teillä on mahdollisuus tulla ja nähdä tämän temperamenttisen kanadalaisen kotidebyytti omin silmin! Juuri ennen helmitaukoa Chiodo ehti osoittaa olevansa jo kovan luokan pelimies, taistelemalla upeilla torjunnoilla savolaisille täydet kolme pistettä Jyväskylästä.

Lipunmyynti on käynyt vilkkaana jo hyvissä ajoin ennen ottelua ja ennakkomyynti ennustaa 4000 katsojan rajan rikkoutuvan jälleen. Liput ovat jo myynnissä, varmista haluamasi istumapaikat jo nyt kätevästi täältä!


Pääsylippujen hinnat alkaen Premium-ottelu:
- Istumapaikat: 18 €
- Miniperhelippu (1+1) 40 € ja perhelippu (2+2 / 1+3): 76 €
- Seisomapaikat: 5 €

Katso kaikki lippujen hinnat täältä.

* = Lapset (7-15 v.), opiskelijat, varusmiehet / siviilipalvelusmiehet, Kuopion Työttömät ry:n jäsenet, eläkeläiset. HUOMIO! Varaudu todistamaan alennusoikeutesi.


Lippujen ennakkomyynti:
Hanki liput ennakkoon suoraan täältä tai käy ennakkomyyntipisteellä, jotka näet täältä.

Ostaessasi lipun Data Group Areenan A- tai B-ovelta, varaudu mahdollisiin jonoihin.

Kausikorttilaisia ja ennakkoon lipun lunastaneita kehotetaan käyttämään B-, C- ja D-sisäänkäyntejä.


Lippujen myynti, Data Group Areena:
Ennakkoon varatut liput löytyvät  A-oven vasemmalta ovelta.

Lipunmyynti A- ja B-ovilta alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkua. Katso lisää täältä.

Sisäänkäynti kaikilta ovilta alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkua


Pysäköinti:
Data Group Areenan lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemenkadun pysäköintitalosta löytyy noin 250 parkkipaikkaa. Pysäköinti on ilmaista KalPan kotiotteluiden aikana, alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkamista.


Jäätelöbaari:
B-tasanteella KalPa Shopin vieressä palvelee tällä kaudella jäätelöbaari, joka tarjoaa herkulliset jäätelöannokset lisukkeilla ja perinteiset tötteröt. Lue lisää täältä.


TEHO Sport -rankkarikilpailu:
KalPan jokaisen kotiottelun toisella erätauolla nähdään Liiga-kaudella 2014-2015 TEHO Sport -rankkarikilpailu. Kilpailijoina KalPan juniorijoukkueiden pelaajat. Katsojat voivat äänestää parasta suoritusta tekstiviestillä ja jokaisessa ottelussa yksi katsoja voittaa TEHO Sportin tuotekassin sekä ravintola Amarillon burgerilahjakortin. Lue lisää täältä.


KalPan viralliset jälkipelit ravintola Amarillossa:
KalPan viralliset jälkipelit järjestetään jokaisen Liiga-kotiottelun jälkeen ravintola Amarillossa. Jälkipelit alkavat noin 45 minuuttia ottelun päätyttyä. Isäntänä toimii legendaarinen Mikko Juntunen ja vieraaksi saapuvat tällä kertaa kokenut puolustaja Antti Halonen sekä nuori hyökkääjä Joona Harjama.


SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
 - Ti 10.2. klo 18.30 KalPa - HIFK  Premium
 - To 12.2. klo 18.30 KalPa - Sport  Supersaver
 - Ti 17.2. klo 18.30 KalPa - TPS  Supersaver