Ennakko: KalPa kotivoittojen putkessa, tiistaina vastassa sarjajohtaja ja pistepörssin johtaja!

Data Group Areena: KalPa - SaiPa ti 30.9. klo 18.30. Otteluisäntä: Pohjois-Savon Osuuspankki.


Suhteutettuna asiantuntijoiden ennakkoarvioihin, Liigan alkukauden suurin yllättäjä on ollut KalPa. Saldo on vakuuttava, kuusi ottelua ja viisi voittoa. Loistavasti kautensa on aloittanut myös viime kauden sensaatio SaiPa, seitsemästä ottelusta viisi voittoa. Tilastojen valossa SaiPan muutamat yksilöt ovat aloittaneet kautensa todella tehokkaasti, vastaavasti KalPa on taistellut pisteensä enemmän joukkueena, tulikuuman maalivahti Eero Kilpeläisen johdolla.

Yksilötasolla tarkasteltuna SaiPa pesee KalPan kahdella kolmesta osa-alueesta. KalPan kultakypärä Michal Birner on nakuttanut 6 otteluun pisteet 4+2=6, kun SaiPan kultakypärä Dave Spina johtaa koko Liigan pistepörssiä, 7 otteluun pisteet 6+5=11. KalPan tehokkain puolustaja on Juuso Riikola, 6 ottelun pisteet 1+2=3, kun SaiPassa pelaava velipoika Simo-Pekka johtaa Liigan puolustajien pistepörssiä 7 ottelun tehoillaan 3+4=7. Sen sijaan maalivahtien tilastoissa Eero Kilpeläinen (torjuntaprosentti 92,62 %, päästettyjen maalien keskiarvo 1,77) pesee yllättävänkin selkeästi Jussi Markkasen (90,16 % / 2,40).

Liiga-avauksessa KalPa otti SaiPasta komean 5-2 voiton. Ottaako KalPa jo viidennen peräkkäisen kotivoiton? Tervetuloa jännittämään!

HUOMIO! Kyseessä on kauden ensimmäinen Supersaver-kategorian ottelu. Se tarkoittaa sitä, että lauantaina JYPin kaataneen KalPan ja sarjajohtaja SaiPan voi nähdä nyt super-edullisesti! Istumapaikat alkaen vain 14 €, seisomapaikat alkaen vain 5 € sekä miniperhelippu (1+1) vain 20 € ja perhelippu (2+2 / 1+3) vain 48 €.


Michal Birner vs. Dave Spina. KalPa vs. SaiPa. Kuopio vs. Lappeenranta. Pohjois-Savo vs. Etelä-Karjala.


Otteluisäntä Pohjois-Savon Osuuspankin Henri Hippo sekä KalPa-maskotti Ruusteri tavattavissa. C-oven läheisyydessä Xbox One -rekka. Yläpesässä ja Monttu pubissa VS Ravintoloiden katsojamääräveikkaus. B-tasanteella jäätelöbaari. Lisäksi TEHO Sport erätaukokilpailu ja jälkipeleillä ravintola Amarillossa vieraina Jaakko Rissanen ja Jyri Junnila.


Pääsylippujen hinnat alkaen Supersaver-ottelu:
- Istumapaikat: 14 €
- Miniperhelippu (1+1) 20 € ja perhelippu (2+2 / 1+3): 48 €
- Seisomapaikat: 5 €

Katso kaikki lippujen hinnat täältä.

* = Lapset (7-15 v.), opiskelijat, varusmiehet / siviilipalvelusmiehet, eläkeläiset. HUOMIO! Varaudu todistamaan alennusoikeutesi.


Lippujen ennakkomyynti:
Hanki liput ennakkoon suoraan täältä tai käy ennakkomyyntipisteellä, jotka näet täältä.

Ostaessasi lipun Data Group Areenan A- tai B-ovelta, varaudu mahdollisiin jonoihin.

Kausikorttilaisia ja ennakkoon lipun lunastaneita kehotetaan käyttämään B-, C- ja D-sisäänkäyntejä.


Lippujen myynti, Data Group Areena:
Ennakkoon varatut liput löytyvät  A-oven vasemmalta ovelta.

Lipunmyynti A- ja B-ovilta alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkua. Katso lisää täältä.

Sisäänkäynti kaikilta ovilta alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkua.
 

Pysäköinti:
Data Group Areenan lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemenkadun pysäköintitalosta löytyy noin 250 parkkipaikkaa. Pysäköinti on ilmaista KalPan kotiotteluiden aikana, alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkua.


Henri Hippo:
Otteluisäntä Pohjois-Savon Osuuspankin maskotti Henri Hippo sekä KalPa-maskotti Ruusteri ovat tavattavissa ja pyydettävissä kaverikuviin B-tasanteella klo 18-18.15 sekä toisella erätauolla. Ensimmäisellä erätauolla Henri Hippo ja Ruusteri kohtaavat toisensa rankkarikilpailussa.


Xbox One -rekka:
Xbox One -rekkakiertue saapuu Data Group Areenan C-ovelle. Rekan ovet aukeavat klo 16.30 ja ovat auki vielä 60 minuuttia ottelun päätyttyä. Pelattavissa on NHL15 peli sekä muita uutuuksia. Lisäksi on mahdollista osallistua virtuaalilätkän SM-kilpailun karsintoihin (32 nopeinta ilmoittautujaa per paikkakunta, alkaen klo 16.30), voittaja SM-finaaliin DigiExpoon 1.11.


VS-Ravintoloiden katsojamääräveikkaus:
UUTTA! Osallistu VS Ravintoloiden katsojamääräveikkaukseen AB-puolella Monttu Pubissa tai CD-puolella Pub Yläpesässä veikkaamalla ottelun katsojamäärää. Oikein tai lähimmäksi veikannut voittaa lounaslahjakortin Data Group Areenalla arkisin palvelevaan Trust LounasCorneriin. Voittajan nimi ilmoitetaan katsomääräjän kertomisen yhteydessä kolmannen erän aikana. Lounaslahjakortin voi noutaa B-tasanteen KalPa Shopista.


Jäätelöbaari:
UUTTA! B-tasanteella KalPa Shopin vieressä palvelee tällä kaudella jäätelöbaari, joka tarjoaa herkulliset jäätelöannokset lisukkeilla ja perinteiset tötteröt. Lue lisää täältä.


Veikkauspiste:
Veikkaus on poistanut Liiga-areenoilta Veikkauspisteet. Data Group Areenaa lähimmät Veikkauspisteet ovat Siwa Pelimies sekä Keilahalli.


TEHO Sport -rankkarikilpailu:
UUTTA! KalPan jokaisen kotiottelun toisella erätauolla nähdään Liiga-kaudella 2014-2015 TEHO Sport -rankkarikilpailu. Kilpailijoina KalPan juniorijoukkueiden pelaajat. Katsojat voivat äänestää parasta suoritusta tekstiviestillä ja jokaisessa ottelussa yksi katsoja voittaa TEHO Sportin tuotekassin sekä ravintola Amarillon burgerilahjakortin. Lue lisää täältä.


KalPan viralliset jälkipelit ravintola Amarillossa:
UUTTA! KalPan viralliset jälkipelit palaavat Liiga-kaudelle 2014-2015 ravintola Amarilloon, missä jälkipelit järjestettiin vuosikausia 1980-luvulta aina 1990-luvun loppuun. Jälkipelit alkavat noin 45 minuuttia ottelun päätyttyä. Isäntänä toimii legendaarinen Mikko Juntunen ja vieraaksi ensimmäisen lauantai-kotiottelun jälkeen saapuvat täksi kaudeksi kotiin palannut keskushyökkääjä Jaakko Rissanen ja alivoimapelin erikoismies laitahyökkääjä Jyri Junnila.


SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
 - Ti 30.9. klo 18.30 KalPa - SaiPa  Supersaver
 - Ti 7.10. klo 18.30 KalPa - Växjö Lakers  CHL
 - La 11.10. klo 18.30 KalPa - Kärpät  Premium  <- 85-vuotisjuhlaottelu