Ennakko: Ensimmäinen lauantai-kotiottelu! Lue maailmanmestari Pasi Puistolan kommentit!

Data Group Areena: KalPa-HPK la 20.9. klo 17.00. Otteluisäntä: Kalakukkoleipomo Irene Partanen.


KalPa osoitti välittömästi Liiga-avauksessa mitä tuleman pitää. Peli-ilo ja kova taistelu hurmasivat kotiyleisön ja todella hyvä tunnelma siivitti KalPan heti avausvoittoon. Kiitos, kotiyleisö. Kolmesta vierasottelusta keltapaidat ottivat kaksi voittoa ja kauden toiseen kotiotteluun KalPa lähtee komeasti sarjataulukon sijalta neljä.

Vastustajaksi saapuu yksi KalPan kovimpia kilpailijoita pudotuspelipaikasta, nyt juuri kymmenentenä oleva HPK, tähtinään Juuse Saros ja Zach Hamill. Saros on viime kaudelta nuorten maailmanmestari ja Liigan vuoden tulokas. Kanadalainen on mättänyt neljään otteluun pisteet 6+2 ja johtaa sekä maali- että pistepörssiä.

Savolaisille lauantain mielenkiintoisin nimi on uuden kotiyleisön edessä debytoiva Pasi Puistola (36), todella kovameriittinen puolustaja, kevään 2011 maailmanmestari. Tutustu Puistolan komeisiin tilastoihin ja saavutuksiin täällä. Hän pelaa KalPassa marrastaukoon ulottuvalla lainasopimuksella Tapparasta ja paikkaa loukkaantunutta kapteeni Mikko Jokelaa.


Pasi Puistola, mitkä ovat tunnelmat saapua KalPaan?
 - Itse KalPaan halusin, positiiviset on mietteet tietenkin kun tänne pääsin. Voutilaisen Jukan kanssa juttelin lauantain pelin jälkeen Tampereella ja asiat lähtivät etenemään nopeasti. Kiekollista peliä on aina kiva pelata ja pelillä mitä KalPa on esittänyt jo tällä kaudella saadaan myös tulosta aikaan.

Miltä oma ja joukkueen peli tuntuivat torstaina Turussa?
 - Oma peli oli vielä vähän hakemista, uusi systeemi ja uudet kaverit vierellä, lähes kaikki pelikaverit ovat uusia. Ei pelattu sillä tasolla kuin pystytään, parantamisen varaa on paljon, joukkueella ja itsellä.

Minkälainen paikka Kuopio on ollut pelata?
 - Jää on hyvä ja puitteet ovat kunnossa. Kun saadaan lisää yleisöä katsomoon, fiilis nousee. Meistähän se kaukalossa on kiinni, kun pelataan hyvin niin varmasti tulee hyvin porukkaa peleihin. Päällimmäisenä on mielessä keväältä Samin viimeinen peli, hienoa oli pelata täällä kyllä silloin. Hyvä fiilis täällä on ollut pelata yleensäkin.

Miten vertaisit Tapparan ja KalPan pelitapoja keskenään?
 - Lyhyesti sanottuna ne ovat kuin yö ja päivä. Kaksi täysin erilaista pelitapaa. Siinäpä se.

Mitä ajatuksia ensimmäisestä ottelusta KalPa-paidassa Kuopiossa?
 - Hienoa on päästä pelaamaan Niiralaan! Lähdetään parantamaan torstain ottelusta ja sitä kautta raapimaan ne kolme pistettä.


Lauantaina C-oven kulmalla Kalakukkoleipomo Irene Partasen vaunu! B-tasanteella jäätelöbaari ja pelejä lapsille! Lisäksi Yläpesässä ja Monttu pubissa VS Ravintoloiden katsojamääräveikkaus, Monttu pubissa Data Group tikkakilpailu ja Pregame showssa Sami Kapanen, TEHO Sport erätaukokilpailu sekä jälkipeleillä ravintola Amarillossa vieraina Eero Kilpeläinen ja Juuso Riikola.


Pääsylippujen hinnat alkaen Classic-ottelu:
- Istumapaikat: 16 €
- Miniperhelippu (1+1) 30 € ja perhelippu (2+2 / 1+3): 68 €
- Seisomapaikat: 7 €

Katso kaikki lippujen hinnat täältä.

* = Lapset (7-15 v.), opiskelijat, varusmiehet / siviilipalvelusmiehet, eläkeläiset. HUOMIO! Varaudu todistamaan alennusoikeutesi.


Lippujen ennakkomyynti:
Hanki liput ennakkoon suoraan täältä tai käy ennakkomyyntipisteellä, jotka näet täältä.

Ostaessasi lipun Data Group Areenan A- tai B-ovelta, varaudu mahdollisiin jonoihin.

Kausikorttilaisia ja ennakkoon lipun lunastaneita kehotetaan käyttämään B-, C- ja D-sisäänkäyntejä.


Lippujen myynti, Data Group Areena:
Ennakkoon varatut liput löytyvät  A-oven vasemmalta ovelta.

Lipunmyynti A- ja B-ovilta alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkua. Katso lisää täältä.

Sisäänkäynti kaikilta ovilta alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkua.
 

Pysäköinti:
Data Group Areenan lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemenkadun pysäköintitalosta löytyy noin 250 parkkipaikkaa. Pysäköinti on ilmaista KalPan kotiotteluiden aikana, alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkua.


Irene Partanen:
UUTTA! Lauantaina 20.9. otteluisäntä Kalakukkoleipomo Irene Partasen vaunu palvelee C-oven kulmalla alkaen 60 minuuttia ennen ottelua, molemmilla erätauoilla sekä vielä ottelun päätyttyä. Tervetuloa nauttimaan perinteisiä paikallisia herkkuja!


Jäätelöbaari:
UUTTA! B-tasanteella KalPa Shopin vieressä palvelee tällä kaudella jäätelöbaari, joka tarjoaa herkulliset jäätelöannokset lisukkeilla ja perinteiset tötteröt. Lauantaisin lapsille on vaihtuvia pelejä, lauantaina 20.9. pelit ovat pingis ja ilmakiekko. Lue lisää täältä.


Pregame show:
UUTTA! 30 minuuttia ennen perjantain ja lauantain kotiotteluiden alkamista Data Group Areenan Monttu pubissa nähdään Pregame show, luvassa vaihtuvia vieraita. Haastattelijana on Juha Jylhäsalmi ja nyt vieraaksi saapuu Sami Kapanen. Musiikista vastaa legendaarinen DJ Nite.


Tikkakilpailu:
UUTTA! Monttu Pubissa voi osallistua klo 16.15-16.45 Data Groupin tikanheittokilpailuun.


VS-Ravintoloiden katsojamääräveikkaus:
UUTTA! Osallistu VS Ravintoloiden katsojamääräveikkaukseen AB-puolella Monttu Pubissa tai CD-puolella Pub Yläpesässä veikkaamalla ottelun katsojamäärää. Oikein tai lähimmäksi veikannut voittaa lounaslahjakortin Data Group Areenalla arkisin palvelevaan Trust LounasCorneriin. Voittajan nimi ilmoitetaan katsomääräjän kertomisen yhteydessä kolmannen erän aikana. Lounaslahjakortin voi noutaa B-tasanteen KalPa Shopista.


Veikkauspiste:
Veikkaus on poistanut Liiga-areenoilta Veikkauspisteet. Data Group Areenaa lähimmät Veikkauspisteet ovat Siwa Pelimies sekä Keilahalli.


TEHO Sport -rankkarikilpailu:
UUTTA! KalPan jokaisen kotiottelun toisella erätauolla nähdään Liiga-kaudella 2014-2015 TEHO Sport -rankkarikilpailu. Kilpailijoina KalPan juniorijoukkueiden pelaajat. Katsojat voivat äänestää parasta suoritusta tekstiviestillä ja jokaisessa ottelussa yksi katsoja voittaa TEHO Sportin tuotekassin sekä ravintola Amarillon burgerilahjakortin. Lue lisää täältä.


KalPan viralliset jälkipelit ravintola Amarillossa:
UUTTA! KalPan viralliset jälkipelit palaavat Liiga-kaudelle 2014-2015 ravintola Amarilloon, missä jälkipelit järjestettiin vuosikausia 1980-luvulta aina 1990-luvun loppuun. Jälkipelit alkavat noin 45 minuuttia ottelun päätyttyä. Isäntänä toimii legendaarinen Mikko Juntunen ja vieraaksi ensimmäisen lauantai-kotiottelun jälkeen saapuvat maalivahti Eero Kilpeläinen ja puolustaja Juuso Riikola.


SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
 - La 20.9. klo 17.00 KalPa - HPK  Classic
 - La 27.9. klo 17.00 KalPa - JYP  Premium
 - Ti 30.9. klo 18.30 KalPa - SaiPa  Supersaver