Ennakko: Blues vai Lentävä KalPan ukko, kumpi soi Data Group Areenalla perjantaina?

Data Group Areena: KalPa - Blues pe 24.10. klo 18.30. Otteluisäntä: Jokiväri Oy.

Perjantain otteluisäntä on Jokiväri Oy. Otteluisäntään sopien värikäs on myös KalPan ja Bluesin yhteinen historia Liigassa. Kuten kuvaan kuuluu, löytyy takavuosilta sekä karvaita pettymyksiä että suurta voittamisen riemua, ei vain jompaa kumpaa. Kirpeän makuisin muisto on varmasti kevään 2012 puolivälieräsarjan kääntyminen lupulta espoolaisille. Hunajaisin voitto on puolestaan kevään 2009 pronssiottelun voitto Espoosta, missä KalPa ei ollut sitä iltaa ennen pystynyt 2000-luvulla voittamaan.

Espoo Blues oli viime kauden isoja iloisia yllättäjiä, sijoitus runkosarjassa oli peräti kuudes ja kausi päättyi niukasti puolivälierien seitsemänteen otteluun tulevaa pronssijoukkue Lukkoa vastaan. Tälle kaudelle joukkueeseen on hankittu Liiga-yleisölle tuttuja kokeneita pelimiehiä: Kai Kantola, Stefano Giliati, Roope Talaja, Ville Korhonen ja Jari Sailio. Kauden alku on ollut Bluesille vielä tahmea, mutta niin se oli myös vuosi sitten jolloin espoolaiset alkoivat ilmojen kylmetessä parantaa sijoitustaan koko ajan. Nyt ilmat ovat jälleen kylmenneet.

KalPa on alkukauden suurin positiivinen yllättäjä, 14 pelatun ottelun jälkeen sijoitus on komeasti toinen ja pistekeskiarvo on todella kova 2,0. Data Group Areenalla tilastot ovat vieläkin kovemmat, seitsemästä ottelusta kuusi voittoa, 18 pistettä ja pistekeskiarvo poikkeuksellisen hurja 2,57. Tiistaina kotivoittojen putki meni jatkoajan viimeisillä sekunneilla poikki, mutta pisteputki kotona on nyt seitsemän ottelua. Tulosten taustalla tärkeää on se, että tällä hetkellä KalPan peli on hyvällä mallilla, joten uusi voittoputki on mahdollista aloittaa vaikka samantien.

Soiko savolaisille perjantaina mollisointuinen blues? Vai soiko espoolaisille KalPan maalilaulu, Turmiön Kätilöiden runttaama Lentävä KalPan ukko? Tervetuloa katsomaan!


Pääsylippujen hinnat alkaen Classic-ottelu:
- Istumapaikat: 16 €
- Miniperhelippu (1+1) 30 € ja perhelippu (2+2 / 1+3): 68 €
- Seisomapaikat: 5 €

Katso kaikki lippujen hinnat täältä.

* = Lapset (7-15 v.), opiskelijat, varusmiehet / siviilipalvelusmiehet, eläkeläiset. HUOMIO! Varaudu todistamaan alennusoikeutesi.


Lippujen ennakkomyynti:
Hanki liput ennakkoon suoraan täältä tai käy ennakkomyyntipisteellä, jotka näet täältä.

Ostaessasi lipun Data Group Areenan A- tai B-ovelta, varaudu mahdollisiin jonoihin.

Kausikorttilaisia ja ennakkoon lipun lunastaneita kehotetaan käyttämään B-, C- ja D-sisäänkäyntejä.


Lippujen myynti, Data Group Areena:
Ennakkoon varatut liput löytyvät  A-oven vasemmalta ovelta.

Lipunmyynti A- ja B-ovilta alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkua. Katso lisää täältä.

Sisäänkäynti kaikilta ovilta alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkua.
 

Pysäköinti:
Data Group Areenan lähietäisyydellä sijaitsevasta Haapaniemenkadun pysäköintitalosta löytyy noin 250 parkkipaikkaa. Pysäköinti on ilmaista KalPan kotiotteluiden aikana, alkaen 60 minuuttia ennen ottelun alkamista.


Pregame show:
UUTTA! Ennen perjantain ja lauantain kotiotteluita Data Group Areenan Monttu Pubissa nähdään Pregame show, luvassa vaihtuvia vieraita. Haastattelijana on Juha Jylhäsalmi ja vieraaksi saapuu klo 18.00 entinen KalPa-pelaaja Jussi Tarvainen. Musiikista vastaa legendaarinen DJ Nite.


Tikkakilpailu:
UUTTA! Monttu Pubissa voi osallistua klo 17.45-18.15 Data Groupin tikanheittokilpailuun. Huomioi normaalista poikkeava ajankohta!


VS-Ravintoloiden katsojamääräveikkaus:
UUTTA! Osallistu VS Ravintoloiden katsojamääräveikkaukseen AB-puolella Monttu Pubissa tai CD-puolella Pub Yläpesässä veikkaamalla ottelun katsojamäärää. Oikein tai lähimmäksi veikannut voittaa lounaslahjakortin Data Group Areenalla arkisin palvelevaan Trust LounasCorneriin. Voittajan nimi ilmoitetaan katsomääräjän kertomisen yhteydessä kolmannen erän aikana. Lounaslahjakortin voi noutaa B-tasanteen KalPa Shopista.


Jäätelöbaari:
UUTTA! B-tasanteella KalPa Shopin vieressä palvelee tällä kaudella jäätelöbaari, joka tarjoaa herkulliset jäätelöannokset lisukkeilla ja perinteiset tötteröt. Lauantaisin lapsille on pelejä, nyt lajeina ovat ilmakiekko ja pingis. Lue lisää täältä.


Veikkauspiste:
Veikkaus on poistanut Liiga-areenoilta Veikkauspisteet. Data Group Areenaa lähimmät Veikkauspisteet ovat Siwa Pelimies sekä Keilahalli.


TEHO Sport -rankkarikilpailu:
UUTTA! KalPan jokaisen kotiottelun toisella erätauolla nähdään Liiga-kaudella 2014-2015 TEHO Sport -rankkarikilpailu. Kilpailijoina KalPan juniorijoukkueiden pelaajat. Katsojat voivat äänestää parasta suoritusta tekstiviestillä ja jokaisessa ottelussa yksi katsoja voittaa TEHO Sportin tuotekassin sekä ravintola Amarillon burgerilahjakortin. Lue lisää täältä.


KalPan viralliset jälkipelit ravintola Amarillossa:
UUTTA! KalPan viralliset jälkipelit palaavat Liiga-kaudelle 2014-2015 ravintola Amarilloon, missä jälkipelit järjestettiin vuosikausia 1980-luvulta aina 1990-luvun loppuun. Jälkipelit alkavat noin 45 minuuttia ottelun päätyttyä. Isäntänä toimii legendaarinen Mikko Juntunen ja vieraaksi saapuvat nuori puolustajakomeetta Joonas Lyytinen sekä haalariosaston johtohahmoista Janne Kolehmainen.


SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
 - Pe 24.10. klo 18.30 KalPa - Blues  Classic
 - Pe 31.10. klo 18.30 KalPa - Tappara  Classic
 - Ti 11.11. klo 18.30 KalPa - Ilves  Supersaver