Data Group Kuopio KalPan megakumppaniksi, Kuopion jäähallista Data Group Areena

KalPa on solminut merkittävän yhteistyösopimuksen Data Group Kuopion kanssa, joka nousee samalla KalPan megakumppaniksi. Yhteistyösopimuksen myötä Kuopion jäähallista tulee Data Group Areena. Sopimus on kestoltaan kolmevuotinen sisältäen option myös jo tuleville vuosille.



KalPa Hockey Oy:n toimitusjohtaja Toni Saksman ja Data Group Kuopion toimitusjohtaja Eric Valta Data Group Areenan edessä.


"Haluamme näkyä maakunnan parhaalla paikalla"

 - Nyt keväällä KalPa tarjosi meille mahdollisuutta näkyä laajemmin maakunnan parhaalla paikalla ja olimme heti kiinnostuneita toteuttamaan Areena-projektin yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Yritysten verkostoituminen ja yhdessä tekeminen Pohjois-Savossa antaa kaikille mahdollisuuksia yritystoiminnan kehittämiseen. Tuleva kausi on sekä meille että KalPalle tärkeä, kun katsotaan tulevaisuuteen, kertoo Data Group Kuopion toimitusjohtaja Eric Valta.
 
 - Alkavalle jääkiekkokaudelle on tavoitteena tuoda uutta oheisohjelmaa Areenalle ja tätä kautta nostattaa tunnelmaa otteluiden aikana. Tärkein voimavara on kuitenkin yleisö sekä alueen yritykset, joten nostetaan yhdessä tunnelma uudelle tasolle!

 - Tässä vaiheessa haluamme toivottaa oikein hyvää kesää ja muistakaa rentoutua, nähdään viimeistään syksyllä Data Group Areenalla!


"Yhteistyökumppaneiden sitoutuminen on ensiarvoisen tärkeää"

 - On erittäin hienoa, että löysimme paikallisen yhteistyökumppanin joka oli valmis sitoutumaan kolmeksi vuodeksi megayhteistyökumppaniksi. Rakennamme yhtä aikaa sekä tulevaa kautta että katsomme myös jo pidemmälle tulevaisuuteen ja yhteistyökumppaneiden sitoutuminen on meille siten ensiarvoisen tärkeää, kertoo KalPa Hockey Oy:n toimitusjohtaja Toni Saksman.

 - KalPa tulee uudistumaan ensi kaudelle vahvasti ja monella eri sektorilla, Data Group Areena on tässä kokonaisuudessa yksi iso askel eteenpäin. Data Group Kuopion kanssa on hyvä lähteä rakentamaan pitkäjänteistä yhteistyötä, hyödyntäen laajaa ja aktiivista KalPan yhteistyökumppaniverkostoa.