CHL:n finaalista ruotsalainen, vastakkain Luleå Hockey ja Frölunda Gothenburg

Champions Hockey Leaguen finaalista tulee ruotsalainen. Finaalipari selvisi kun Frölunda Gothenburg voitti Kärpät Oulussa jatkoerässä 2-3 (yhteistulos ruotsalaisille 6-5) ja Luleå Hockey kukisti Pohjois-Ruotsin taistelussa Skellefteå AIK:n 3-2 (yhteistulos 5-4).

Finaali pelataan Luleån kotiareenalla Coop Arenalla, koska Luleå Hockey keräsi CHL:n alkulohkossa sekä playoff-vaiheessa ennen finaalia yhteensä 28 pistettä ja Frölunda Gothenburg 27 pistettä.

Luleån paras saavutus kansainvälisissä otteluissa on CHL:n edeltäjän, European Trophyn voitto vuodelta 2012. CHL:n finaaliin yltäminen on Frölundan paras saavutus kansainvälisissä otteluissa. Vuonna 1997 seura ylsi European Hockey Leaguessa pronssille, voitettuaan pronssiottelussa Sparta Praguen 4-3.

Mikäli finaali on kolmen erän jälkeen tasan, pelataan yksi 20 minuutin jatkoerä ja sen aikana maalin tekevä joukkue voittaa ottelun. Jatkoerä pelataan neljällä kenttäpelaajalla per joukkue. Mikäli jatkoerä päättyy maalittomana, ottelun voittaja ratkaistaan voittomaalikilpailulla.

CHL:n playoff-kaavio tuloksineen löytyy täältä.