Ajankohtainen lahjaidea savolaiselle isälle: Yli 200-sivuinen Kamerassa KalPa -kuvateos!



Lehtikuvaaja Olli Herranen kameroineen on kulkenut mukana kuopiolaisen kiekkoilun menestystarinassa enemmän kuin kukaan toinen. Viiden vuosikymmenen aikana ikuistetut hetket vievät katsojan Niiralan Montun tekojäiltä aina 2010-luvun nuoriin sankareihin - pelaajiin, persooniin, taustajoukkoihin ja tilanteisiin, joihin kamera ei enää pääse.

Kirjan kuvat koostuvat aidoista, siloittelemattomista hetkistä, ja mukana on myös ennen julkaisematonta materiaalia. Herranen on ikuistanut KalPan vaiheita aitiopaikalta paitsi lehtikuvaajana, myös vapaa-ajallaan sekä joukkueen virallisena kuvaajana 80-90-luvuilla. Hänen taltioinneista löytyy historiallisia hetkiä ja vaikuttajia KalPan toiminnan kaikilta osa-alueilta edustusjoukkueesta juniori- ja naiskiekkoon. 

Tämä kuvateos kuuluu jokaisen Kilpisydämen kirjahyllyyn tai sohvapöydälle!

Kuvateos on mitä mainioin isänpäivälahja jääkiekosta kiinnostuneelle isälle, ja se sopii myös joululahjaksi intohimoiselle jääkiekkofanille. Kuvateos on erilainen ja varmasti arvostettu yrityslahja myös yrityskumppaneillesi. Kirjan hinta on 39 euroa, ja se sisältää alv:n 10 %. Ennakkotilauksen tehneiden ostajien kirjojen nouto ja maksu KalPa Pro Shopista.

Kamerassa KalPa -kuvateos on myynnissä KalPa Pro Shopilla (ma-pe klo 10-18, la klo 10-16),K-citymarket Kolmisopella ja K-citymarket Päivärannassa sekä Kuopion Prismassa.

Lisäksi tämän upean kuvateoksen voi tilata ympäri maailmaa kätevästi KalPan verkkokaupasta täältä.


Keväällä 1986 KalPa juhli odotettua ja toivottua nousua SM-liigaan, kultatuolissa päävalmentaja Esko Nokelainen.



Savon Sanomat -turnauksessa Brent Sapergia teki persoonalliseen tyyliinsä maskia Modon maalin edessä.