26 joukkuetta taistelee alkulohkon viimeisellä kierroksella 16 CHL:n pudotuspelipaikasta

Champions Hockey Leaguen alkulohkojen kuudennen ja viimeisen kierroksen ottelut pelataan tiistaina 7.10. (18 ottelua) ja keskiviikkona 8.10. (4 ottelua).

44 joukkueesta peräti 26 on vielä mukana taistelemassa paikasta 16 joukkueen pudotuspeleihin. Pudotuspeleihin yltävät 11 alkulohkon voittajat sekä viisi parasta lohkokakkosta.

Jatkopaikan on varmistanut ennen viimeistä kierrosta vasta kolme joukkuetta. Ne ovat Linköping (SWE), Skellefteå (SWE) ja Luleå (SWE). Kaksi ensin mainittua ovat varmistaneet lohkovoiton, Luleå on varmistanut jatkopaikan. Jokaisessa lohkossa on jäljellä vielä vähintään yksi ottelu, jossa panoksena on jatkopaikka.

KalPa on omassa lohkossaan ennen viimeisiä otteluita sijalla kolme. KalPan ottaessa tiistaina Växjö Lakersilta kolme pistettä ja Adler Mannheimin voittaessa keskiviikkona Sparta Praguen, KalPa voittaisi lohkon ja etenisi pudotuspeleihin.

Alkulohko G:n tilanne täällä.

CHL:n alkolohkojen tilanteet ennen viimeistä kierrosta täällä.

Pudotuspelien ensimmäisen kierroksen otteluparit sekä pudotuspelien kaavio arvotaan perjantaina 10.10. klo 12.00 alkaen CHL:n arvontatilaisuudessa, joka järjestetään MTV:n studioilla Helsingissä. Arvontaa voi seurata suorana CHL:n kotisivuilla täällä.