Yhteislippu: Tule samalla lipulla KalPan peliin ja Puijon Kisoihin 2014!

KalPa ja Puijon Kisat tiivistävät tapahtumien välistä yhteistyötä.



KalPa aloitti jo viime vuonna yhteistyön Puijon Kisojen kanssa, tänä vuonna yhteistyötä on kehitetty eteenpäin. Ostamalla istumapaikkalipun hyökkäyspäädystä ti 25.2.2014 KalPa-HPK -otteluun, pääset samalla lipulla Puijon Kisoihin 3-4.3.2014.

- KalPan ja Puijon Kisojen yhteislippukampanja on konkreettinen osoitus tapahtumajärjestäjien välisestä yhteistyöstä. Yhteislipulla pyritään tarjoamaan asiakkaille helppo tapa lippujen hankintaan, yhdellä lipulla kahteen tapahtumaan. Aikaisemmin vastaavaa ei Kuopiossa ole kokeiltu talviaikaan ja mielenkiinnolla odotankin kuinka yhteislippukampanja löytää yleisönsä. Toivotan yleisön lämpimästi tervetulleeksi molempiin tapahtumiin, kommentoi Puijon Kisojen tapahtumajohtaja Jarkko Ruhanen.

- Tapahtumat ovat tärkeitä Kuopion alueelle ja sen asukkaille ja mehän tuotamme näitä tapahtumia juuri heitä varten, lisää KalPan myyntijohtaja Pasi Kuivalainen. - Tervetuloa paikan päälle nauttimaan talvilajeista.

Yhteisliput ovat nyt myynnissä kaikissa myyntipisteissä, KalPan myyntipisteitä ovat KalPa Pro Shop, K-citymarketit Kolmisoppi ja Päiväranta sekä Siilinjärven K-supermarket Herkkupata että jäähallin A-ovella ottelupäivänä tuntia ennen ottelun alkua. Liput ovat myynnissä ti 25.2.2014 saakka tai niin kauan kuin paikkoja riittää.

Katso muut lipunmyyntipisteet täältä.

Yhteislippuhinnat: ti 25.2. KalPa-HPK ja Puijon Kisat 3-4.3.2014
  • Aikuiset 22 €
  • Lapset 12 € (7-15-vuotiaat)
Istumapaikat KalPan ottelussa hyökkäyspäädyssä: B4-B7, C4, C6-C7, ei ykkösrivit ja Puijon Kisoihin sisäänpääsy molempina päivinä. Esitetyt hinnat sisältävät toimituskulut KalPan myyntipisteillä. Lisätietoa toimituskuluista täältä.

Muista säilyttää lippusi KalPan ottelun jälkeen päästäksesi samalla lipulla Puijon Kisoihin.

Lisätietoja tapahtumista www.kalpa-hockey.fi sekä www.puijonkisat.fi