Yhdessä eteenpäin ja kohti playoff-paikkaa!

KalPa Hockey Oy:n toimitusjohtaja Toni Saksman kutsui KalPan kannattajayhteisö Mustan Verkoston puheenjohtaja Marjaana Toivasen tapaamiseen seuran toimistolle maanantaiksi. Erittäin hyvähenkisessä tapaamisessa osapuolet kuulivat toisiaan ja totesivat, että lumipalloksi kasvanut lumihiutale sai suuren mediahuomion vauhdittamana huomattavasti ansaitsemaansa suuremman huomion. Seuran ja kannattajayhteisön välit ovat hyvät ja katse on käännetty nyt jo seuraaviin KalPan otteluihin.

 - Koko tämä selänkääntöasia lähti niinkin pienestä asiasta kuin kun vastustaja teki edellisessä kotiottelussa toisen maalinsa, pyörähdin ympäri, en halunnut nähdä kun vastustaja juhlii. Joku sanoi samalla, että käännetään kaikki selät, jos haluamme muutosta. Kukaan ei siinä vaiheessa osannut ajatella, että siitä nousisi näin helvetillinen haloo ja kärpäsestä tehtiin härkänen. Tehty mikä tehty, sille ei mahda enää mitään, kertoo asian taustoista Mustan Verkoston puheenjohtaja Marjaana Toivanen.

 - Oli hienoa kuulla ja aistia, miten paljon kannattajia toimiston ja pelaajien keskuudessa arvostetaan. Yksi osoitus arvostuksesta on jo se, että toimitusjohtaja kutsui Mustan Verkoston toimistolle ja seura haluaa keskustella asioista. Se on iso asia, organisaatio kun ei olisi millään tavalla meille tilivelvollinen. Tästä jäi oikein hyvä tunne, että kannattajayhdistyksen mielipiteillä on tässä seurassa myös arvoa.

 - Pidämme tärkeänä kuunnella kannattajayhdistyksen mielipiteitä ja on hyvä tietää, että ajattelemme asioista hyvin samansuuntaisesti. Nyt yhdessä eteenpäin ja taistelemaan kohti playoff-paikkaa!, tiivistää KalPa Hockey Oy:n toimitusjohtaja Toni Saksman.



Toni Saksman, Marjaana Toivanen ja yhteinen tavoite: KalPa pudotuspeleihin jo kuudentena keväänä peräkkäin!