Trust Kapitalilta ja LähiTapiola Savolta konsepti pk-yritysten kasvun tueksi - Pohjois-Savon yritykset ensimmäisenä mukaan

Trust Kapital Group ja LähiTapiola Savo ovat KalPan pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita, jotka ovat toimineet aktiivisesti KalPan verkostossa. KalPan kumppaniverkostossa yhteistyökumppanit pääsevät tutustumaan ja verkostoitumaan toisiinsa ja vuosien saatossa uudenlaisia kumppanuuksia on syntynyt eri yritysten kesken. Trust Kapital Groupin ja LähiTapiola Savon uusi yhteistyö on oiva esimerkki KalPa-verkoston toimivuudesta.

Trust Kapital Group ja LähiTapiola Savo lanseeraavat kumppanuuskonseptin, joka rikkoo vakuutusalan ja talouden asiantuntijapalveluiden rajoja. Tavoitteena on luoda Savon yrityksiin uutta kilpailuetua parantamalla yritysten taloudenseurannan käytäntöjä. Konsepti pilotoidaan Kuopion alueella.

Savon alueen yritykset saavat ensimmäisinä Suomessa testata Trust Kapital konsernin ja LähiTapiola Savon uutta konseptia, joka yhdistää yritystalouden analytiikkaosaamisen ja vakuutus- ja pankkitoiminnan yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Yhtiöiden välisellä kumppanuudella tuotetaan positiivista synergiaa, joka auttaa yrityksiä parantamaan kannattavuuttaan ja reagoimaan talouden muutoksiin nopeammin.

Yhteistyö aloitetaan Savon alueella lokakuun aikana, tarkoituksena kerätä kokemuksia asiakasyrityksiltä. Seuraavassa vaiheessa konseptia lähdetään laajentamaan valtakunnalliseksi kokonaisuudeksi.

– LähiTapiola Savo on kokonaisvaltaista palvelua tarjoava vakuutusyhtiö ja finanssitalo. Trust Kapitalin kanssa aloitetun yhteistyön myötä pystymme auttamaan asiakasyrityksiämme paremmin talouden johtamisessa, ja näin saada heidät menestymään entistä paremmin. Näemme tämän suurena etuna asiakkaillemme, kertoo LähiTapiola Savon liiketoimintajohtaja Panu Myöhänen.

Kuopiossa kehitetty kokonaisuus

Trust Kapitalin ja LähiTapiola Savon kumppanuuskonsepti on rakentunut Trust Kapital konsernin tuottamien yritysanalytiikka-työkalujen ja LähiTapiola Savon palveluiden ympärille. LähiTapiola Savon yritysasiakasliiketoiminnasta vastaava henkilöstö käyttää jatkossa Analytics-palvelua analysoidessaan yritysten taloustilannetta, kehityskohteita ja kasvupotentiaalia yhdessä asiakkaan kanssa. Näin asiakkaalle voidaan tarjota entistä monipuolisempi palvelukokonaisuus.

– Analytics on Kuopiossa kehitetty talouden kontrolleripalvelu, jonka avulla tuotetaan tarkkaa tietoa yrityksen talouden tilanteesta, suorituskyvystä ja kehitystarpeista. Kumppanuuskonseptin kautta parannetaan erityisesti pk-yritysten talouden seurannan käytäntöjä ja sitä kautta luodaan yrityksille uutta kilpailuetua, kommentoi Trust Adviser Oy:n toimitusjohtaja Jukka Pennanen.

– Raivaamme tietä uudenlaiselle bisnesajattelulle, joka yhdistää osaamista yli toimialarajojen. Tässä konseptissa yhdistyy molempien toimijoiden paras asiantuntijuus, Pennanen kokoaa.

Trust Kapital Group on suomalainen yritystalouden asiantuntijakonserni, joka tarjoaa kokonaisvaltaiset ratkaisut liiketoiminnan kehittämisen tueksi. LähiTapiola Savo tarjoaa asiakkaidensa palvelukseen vakuuttamisen, sijoittamisen ja pankkipalvelujen ammattilaiset sekä riskienhallinnan, työhyvinvoinnin ja yritysten palveluiden asiantuntijat. Molemmissa yhtiöissä tavoitteena on löytää asiakkaille uusia mahdollisuuksia kasvattaa kilpailuetua ja kannattavuutta.

Lisätietoja:
Trust Adviser Oy, toimitusjohtaja Jukka Pennanen, puh. 044 200 8588, jukka.pennanen@trustadviser.fi
LähiTapiola Savo, liiketoimintajohtaja Panu Myöhänen, puh. 0400 667 518, panu.myohanen@lahitapiola.fi