Touhuntäyteinen KalPan perhepäivä Matkuksessa

KalPan perhepäivää vietettiin Matkuksen ostoskeskuksessa lauantaina 21.9.2013 klo 10-16. KalPan pisteellä riitti vilinää, ja osansa huomiosta saivat niin pelaajat kuin KalPan uusi maskottikin. Iloisen tunnelman varmistivat erilaiset aktiviteetit ja tietenkin pelaajavierailut.


KalPan piste Matkuksessa oli toisen kerroksen aulassa

Tapahtumassa nimikirjoituksia olivat jakamassa Artturi Lehkonen, Kasperi Kapanen, Joonas Riekkinen, Sami Kapanen, Jukka Voutilainen ja Adam Masuhr. Poikien nimmarit kelpasivatkin niin pelaajakortteihin, kuin myynnissä olleisiin tuotteisinkin. Kuvia räpsittiin paljon pelaajien ja maskotin kanssa. Uskalsivatpa rohkeimmat hakea pojilta halauksetkin!


Kasperi Kapasen nimikirjoitukset olivat kysyttyjä


Sami Kapanen sai poseerata kameroille useaan otteeseen

KalPan piste oli sijoitettu 2. kerroksen aulaan, joten tilaa oli isommallekkin väkijoukolle. Myytävänä oli lukuisia erilaisia KalPa-tuotteita sekä lippuja KalPan kotiotteluihin. Perinteisen tarkkuuslaukaisupaikan lisäksi mahdollista oli pelata myös pöytälätkää.


Adam Masuhr sai haasteen pöytälätkässä.


Tarkkuuslaukaisupisteellä riitti vilinää



KalPan perhepäivän tunnelmaa Matkuksessa

Tapahtumassa oli mahdollista osallistua erilaisiin kilpailuihin, joista osa on käynnissä vieläkin. KalPa-aiheinen kuvakilpailu Facebookissa ja Instagramissa sai uusia kilpailukuvia. Lisäksi ostoskeskuskävijät saivat äänestää suosikkiaan esillä olleista KalPa-tuotteista, ja vastaajien kesken arvotaan KalPan tuotepalkintoja. Ehkä eniten huomiota saanut kilpailu oli kuitenkin KalPan lapsille suunnattu tietovisa, jonka voittaja nähdään tiistain 24.9. KalPa-Ässät ottelussa jäällä valitsemansa pelaajan kanssa!

Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Keksi maskotille nimi -kilpailu sekä KalPan kuvakisa ovat käynnissä edelleen. Muistathan osallistua!

KalPa kiittää kaikkia iloisesta tapahtumasta!