Syvänniemeläiset haastavat muutkin asuinalueet ja kylät KalPan kotiotteluihin

Syvänniemeläisillä oli hieno banderolli katsomossa.

Lauantaina 4.1. KalPan kotiottelussa JYPiä vastaan katsomossa oli aktiivinen syvänniemeläisten joukko. Syvänniemeläiset olivat järjestäneet bussikuljetuksen kylältä otteluun ja heillä oli oma katsomolohkonsa C6, jossa he banderollien kanssa kannustivat KalPaa. Ottelun jälkeen syvänniemeläisille oli vielä järjestetty tapaaminen KalPan pelaajien kanssa.


Ottelun jälkeisessä tilaisuudessa paikalla olivat KalPa-pelaajat Kasperi Kapanen, Heikki Liedes, Antti Halonen ja Marko Kauppinen.

Syvänniemeläiset halusivat aloittaa vuoden 2014 hakemalla positiivisuutta arkeen ja sen vuoksi he järjestivät pelireissun KalPan otteluun. Kylältä tultiin koko perheen ja ystävien sekä tuttujen voimin KalPan kotiotteluun, bussissa oli yhteensä 50 henkilöä. Samalla syvänniemeläiset haluavat haastaa muiden asuinalueiden ja kylien väkeä osallistumaan seuraaviin KalPan kotiotteluihin yleisöksi positiivisella haastekampanjalla. 


Pelaajatapaamisessa paikalla oli monenikäisiä syvänniemeläisiä, lapsista isovanhempiin asti.

KalPa ja erityisesti Hannu Kapanen ovat olleet tukemassa Syvänniemellä toimivaa virkeää nuorisotoimintaa. Hannu Kapanen on osallistunut myös kylätapahtumiimme. Nyt oli syvänniemeläisten vuoro osallistua: tulla yleisöksi sekä kannustaa KalPa nousuun. 

Pelireissu oli osallistujien mielestä onnistunut, vaikka pisteet lähtivätkin tällä kertaa JYPin matkaan. Ottelun jälkeen syvänniemeläiset jo miettivät jatkoa, ja voi hyvinkin olla, että vastaavia reissuja tehdään uudelleen.


Etenkin Kasperi Kapasen nimmarit olivat kysyttyjä.


Nimmareita kirjoitettiin korttien lisäksi kaulahuiveihin ja pelipaitoihin.


Pelaajakuvia otettiin paitsi yksittäisten pelaajien kanssa, myös kaikkien paikalla olleiden KalPalaisten kanssa.