Suuri Savolainen Kokoontuminen 6: TPS-KalPa 29.12.2013! Risteilylle vapaana 10 paikkaa, aikaa varata risteily pe 13.12. klo 16.00 asti

Suosittu Suuri Savolainen Kokoontuminen järjestetään tällä kertaa sunnuntaina 29.12. TPS-KalPa -ottelun yhteydessä. Suuri Savolainen Kokoontuminen on KalPan kannattajayhteisö Mustan Verkoston hengentuote ja tämä tapahtuma on vuosien saatossa muodostunut erittäin suosituksi kannattajien keskuudessa. Suurta Savolaista Kokoontumista voi kutsua jo rakkaaksi perinteeksi.
 
Matkalle lähdetään sunnuntaiaamuna, kun bussit suuntaavat kohti Suomen Turkua ja ottelua TPS-KalPa. Jännittävän kiekko-ottelun jälkeen matka jatkuu kohti satamaa, josta Itämeren uusin laiva Viking Grace starttaa kohti Tukholmaa ja hulppeita jälkipelejä. Takaisin Suomeen saavutaan maanantaina illalla, josta matka jatkuu kotia kohti.
 
Nyt on siis tiedossa loistavaa ohjelmaa joulun väliviikolle! Paikkoja risteilylle on jäljellä enää 10 hengelle, joten varmista paikkasi nopeasti! Aikaa ilmoittautua pe 13.12. klo 16.00 asti.
 
Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täällä.