Snadiparkki palvelee KalPan viikonloppuotteluissa kaudella 2013-2014



KalPa Hockey Oy ja MLL Kuopion paikallisyhdistys ry/Tavallisen toiminnan talo ovat sopineet yhteistyöstä myös tulevalle kiekkokaudelle. KalPa ja MLL tarjoavat katsojille Snadiparkki-palvelua, johon pienet lapset voi jättää turvallisesti hoitoon MLL:n Tavallisen toiminnan taloon Kasarmikadulle KalPan otteluillan ajaksi. Palvelu koskee ainoastaan perjantai- ja lauantaiotteluita.

Toki lapset ovat lämpimästi tervetulleita KalPan otteluihin ja KalPalla on erikseen myös perheteemalla olevia otteluita, joissa koko perheelle on järjestetty tapahtumaa ottelun yhteyteen. Välillä kuitenkin perheen pienimmät eivät jaksa seurata koko ottelua, tai vanhemmat haluavat jättää lapset turvalliseen ja asiantuntevaan hoitoon ottelun ajaksi, jotta vanhemmat saavat ansaitun vapaa-illan. Tähän on järjestetty avuksi luotettava Snadiparkki.

Snadiparkissa on turvallinen lätkätunnelma; aikuiset valmentajat ja erotuomarit valvovat otteluillan turvallisuutta ja pitävät joukkueesta hyvän huolen. Snadiparkki-illan aikana pelaillaan pelejä, puuhastellaan mukavia ja tarvittaessa köllötellään omassa Snadiaitiossa. Erätauoilla napostellaan iltapalaa ja Snadi-juomaa.

Snadiparkkiin voi tuoda lapset hoitoon puoli tuntia ennen ottelun alkua ja lapset on noudettava hoidosta heti ottelun päätyttyä. Lapset saavat hoidossa iltapalan. Maksimissaan hoidossa voi olla 20 lasta/otteluilta ja vanhempien tulee ilmoittaa lapsensa hoitoon viimeistään ottelua edeltävänä päivänä klo 15.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen talo@tavallisentoiminnantalo.fi. Vapaita paikkoja voi kysellä myös ottelupäivänä, jolloin lapsia voidaan ottaa vielä mukaan mikäli tilaa on.

Ikäraja Snadiparkkiin on 3 vuotta, ja hoitajia on lapsimäärästä riippuen 1-3 henkilöä. Tarvittaessa hoidettavat lapset voidaan jakaa kahteen ryhmään iän mukaan. MLL tekee kirjalliset sopimukset jokaisesta lapsesta hoitoon tuovien aikuisten kanssa, jotta hoitoilta on mahdollisimman turvallinen. Yhden lapsen hoitokustannus/otteluilta on 25 €. Sisaralennus 5 € tai MLL:n jäsenkortilla alennus 5 €. Maksu käteisellä tai pankkikortilla.

Snadiparkki sijaitsee MLL:n Kuopion paikallisyhdistyksen Tavallisen toiminnan talossa osoitteessa Kasarmikatu 1.

Tervetuloa Snadiparkkiin!

Lisätietoja Snadiparkista:

MLL Kuopion paikallisyhdistys ry
Arja Lahti, puh. 044 700 0090
talo@tavallisentoiminnantalo.fi