SaiPa-KalPa 1-0 VL, kova taistelu yhden pisteen arvoinen

SaiPa-KalPa 1-0 VL (0-0, 0-0, 0-0, 0-0, 1-0)

Tilastot täällä.



Kotiyleisön edessä toisessa peräkkäisessä ottelussa suurinumeroisesti tyrmätyksi tulemisen jälkeen KalPa-joukkue oli erittäin kovan paikan edessä. Takana iso pettymys ja edessä ottelu Lappeenrannassa, Liigan toistaiseksi kovinta kotijoukkuetta vastaan. Syvältä omalle tasolle heti nouseminen ja erinomainen taistelu sekä edellisen ottelun ylipääsemättömyys ja suurinumeroinen repsahdus, siinä kaksi vaihtoehtoa jotka ovat kovia kokeneille joukkueille vastaavissa tilanteissa ne todennäköisimmät vaihtoehdot.

KalPa osoitti Lappeenrannassa, etteivät marrastauolla tehty iso työ pelin uudelleen kokoon saamisen eteen sekä vahvat pelit Porissa ja Raumalla pyyhkiytyneet pois yhden vaisun ottelun myötä. Lauantaina nähty suurella sydämellä uhrautuvasti joukkueen eteen taisteleminen osoitti, että henki joukkueessa on hyvä ja yksilöt uskovat siihen jotta kausi on vielä käännettävissä. Se on seuraavia otteluita ajatellen tärkeämpää kuin yhdestä ottelusta raavittujen pisteiden määrä.

Joukkue teki lauantain otteluun ison henkisen nousun mihin yltäminen ei ollut itsestäänselvyys, mutta Lappeenrannan ottelu alleviivasi myös sitä, että joukkueella on pelissään vielä kaksi erittäin isoa kehittämisen kohdetta. Maalinteko sekä voittaminen, ne kumpikin tökkivät myös ottelussa SaiPaa vastaan ratkaisevasti. Lisää päänvaivaa aiheuttivat jälleen uudet loukkaantumiset, tällä kertaa ne osuivat Ossi Saarisen ja Rastislav Pavlikovskyn kohdalle.


Seuraavat kotiottelut:
- Ti 26.11. klo 18.30 KalPa - Jokerit  Premium
- Pe 29.11 klo 18.30 KalPa - Ilves  Classic
- To 5.12. klo 18.30 KalPa - Pelicans  Supersaver