Rastislav Pavlikovsky vahvistamaan KalPan sentteriosastoa

KalPa on tehnyt Liigan joulutaukoon asti ulottuvan sopimuksen slovakialaisen Rastislav Pavlikovskyn (36) kanssa. Keskushyökkääjän hankinta tuli KalPalle akuutiksi kun Luke Pitherin kausi päättyi loukkaantumiseen jo marraskuussa. Pavlikovsky saapuu Suomeen keskiviikkona ja liittyy KalPan joukkueeseen samana iltana Porissa.

Pavlikovsky on pelannut Pohjois-Amerikassa yhteensä kuusi kautta OHL:ssä, IHL:ssä ja AHL:ssä. Ruotsin Elitserienissä ja Sveitsin NLA-liigassa sentteri on pelannut yhteensä 11 kaudella. Tällä kaudella hän on pelannut Slovakian Extraliigassa yli piste per ottelu tahdissa, tehden kasvattajaseuralleen HK Dukla Trencinille 12 ottelussa pisteet 3+12.

Slovakialainen tuo KalPan joukkueeseen paitsi kokemusta, myös kokemusta voittamisesta. Ansiolistalta löytyy Slovakian mestaruus, Sveitsin mestaruus, AHL:n mestaruus sekä maailmanmestaruus. Pavlikovsky on edustanut maataan kertaalleen sekä olympialaisissa että World Cupissa kuin myös neljä kertaa MM-kilpailuissa.

Savolaisyleisö on saanut nauttia slovakkien ja tsekkien taituruudesta KalPa-paidassa aiemminkin. Savolaiset ovat hurmanneet vuorollaan kaksikko Darius Rusnak - Peter Slanina, Petr Korinek, Tomas Kurka, Jiri Bicek ja viimeisimpänä kolme vuotta sitten syksyllä kaksikko Pavel Brendl - Robert Petrovicky.


KalPa - Tappara Trust Kapital Areenalla perjantaina 22.11. klo 18.30. Tervetuloa!