Positiiviset uutiset jatkuvat, KalPalle tärkeitä sopimuksia megakumppaneiden kanssa

Päävalmentaja Pekka Virran sekä suurelle yleisölle jo tunnettujen uusien pelaajien sopimusten julkistukset ovat saaneet innostuneen vastaanoton. Positiivista palautetta on tullut niin yhteistyökumppanineuvotteluissa kuin myös toimistolle sähköposteina. Nyt KalPan toimistolla on kerrottavana uusia positiivisia uutisia.

KalPa on solminut jatkosopimukset suurimmista yhteistyökumppaneistaan, megakumppaneista Ponsse Oyj:n sekä Kuopion Energian kanssa. Carlson Oy nousee pääyhteistyökumppanista megakumppani-tasolle. Lisäksi megakumppaneista Olvi Oyj:n ja Savon Sanomat Oy:n sopimukset kattavat myös ensi kauden.


"Usko savolaiseen kiekkoiluun ei ole horjunut"

 - Pitkäjänteinen yhteistyö KalPan ja Ponssen välillä on jatkunut jo yli vuosikymmenen ajan. Tuona aikana on koettu Mestiksestä nousu, kypsyminen Liigajoukkueeksi, playoff-ottelut ja pronssimitali. Nyt koettiin myös aallonpohja, mutta usko savolaiseen kiekkoiluun ei ole horjunut - teemana on uuteen nousuun! Olemme mukana menossa kohti uutta kiekkokautta 2014-2015, Savossa pitää olla kilpailukykyinen Liigajoukkue, toteaa Ponsse Oyj:n hallituksen puheenjohtaja Juha Vidgren.


"Uskomme vahvasti KalPan menestykseen"

 - Carlson on tehnyt tiivistä yhteistyötä KalPan kanssa jo vuosikymmenien ajan. Noihin vuosiin mahtuu pelillisesti sekä voittokulkua että tappioita. Olemme innolla lähdössä mukaan tulevaan kauteen uskoen vahvasti niin KalPan kuin Kuopion talousalueen menestykseen. Yhteistyössä on voimaa!, tietää Carlson Oy:n toimitusjohtaja Kyösti Karhunen.


"Yksin emme pysty nousemaan"

 - Nöyrä kiitos kaikille megakumppaneillemme. He näyttävät Pohjois-Savon johtavina yrityksinä hienosti esimerkkiä sitoutumisesta. Ilman yhteistyökumppaneita, kausikorttilaisia ja yleisöä emme pysty yksin täältä nousemaan, kertoo KalPa Hockey Oy:n myynti- ja asiakkuusjohtaja Pasi Kuivalainen.


KalPan megakumppanit Liiga-kaudella 2014-2015: Olvi Oyj, Savon Sanomat Oy, Kuopion Energia, Ponsse Oyj, Carlson Oy.