Pikkujouluaika lähestyy, varaa VIP-paikkasi ajoissa!

Pikkujouluaika on jo aivan oven takana, nyt tonttulakit heilumaan ja porukalla kreisibailaamaan!



I Love Kuopio Festival tarjoilee Kuopiossa ensiluokan viihdettä perjantaina 15.11., kun lavalle astelevat Suomen artistitaivaan kirkkaimmat  tähdet Jenni Vartiainen ja Cheek! Tiedossa on huippumusiikkia, loistavaa biletunnelmaa ja pikkujoulumeininkiä. Tätä spektaakkelia ei kannata ohittaa!

I Love Kuopio Festivaliin on myynnissä monipuolisia ja laadukkaita VIP-paketteja. Tule viettämään pikkujouluja tai viihdyttävä konserttitapahtuma livemusiikin parissa yritysasiakkaidesi tai henkilökunnan kanssa.

VIP-paikkoja permanto-oikeudella

Mexico-Club on erillinen katettu VIP-alue permannon päädyssä. Tässä tilassa pääset nauttimaan illan biletunnelmasta parhailta paikoilta koko tapahtuman ajan: http://ilovekuopiofestival.fi/vip-tilat/vip-pohjakartta

Tyylikkäässä Hannes-klubissa on yhteensä 46 asiakaspaikkaa ja valittavana on paikkoja myös permanto-oikeudella. Hannes-klubi sijaitsee Trust Kapital Areenan C-puolella toisessa kerroksessa. Tilaan on oma sisäänkäynti C-oven viereisestä VIP-ovesta.

Valittavana on VIP-tiloja niin pienille kuin suuremmillekin ryhmille. Tutustu tarkemmin VIP-valikoimaamme ja tee varaus vuoden bileisiin! VIP-tilatiedustelut sähköpostitse tiia.tanskanen@kalpa-hockey.fi tai puhelimitse +358 44 787 1107.

 Järjestä tunnelmaa täynnä olevat pikkujoulut jännittävän kiekkomatsin yhteyteen!



KalPalla on tarjota neljä tyylikästä ja erilaista VIP-tilaa pikkujouluille; aitiot, Trust Corner, Olvi Hall of Fame sekä kilpikabinetti. Trust Cornerissa sekä Olvi Hall of Famessa voit järjestää pikkujoulusi joko kahdestaan ystäväsi kanssa tai tuoda vaikka isomman 30 hengen asiakasryhmän juhlimaan.
Aitioissa ja kilpikabinetissa nautit KalPan ottelutapahtumasta yksityistilassa yhdessä työkavereiden tai asiakkaittesi kera. Tule ja juhli kanssamme!

VIP-tilavaraukset puhelimitse 044 787 1107 tai sähköpostitse tiia.tanskanen@kalpa-hockey.fi.

Kysy myös lokakuun vapaita VIP-tiloja!

Tällä hetkellä vapaana olevat VIP-tilat marras-joulukuulle (kpl):
Kotiottelu: Aitiot: Trust Corner: Olvi Hall of Fame: Kilpikabinetti:
ti 29.10. KalPa-HPK 1 Tilaa Tilaa Myyty
la 2.11. KalPa-Blues 5 Tilaa Tilaa Vapaa
pe 22.11. KalPa-Tappara Myyty Tilaa Tilaa Myyty
Ti 26.11. KalPa-Jokerit Myyty Tilaa 2 paikkaa Myyty
pe 29.11. KalPa-Ilves 3 Tilaa Tilaa Myyty
to 5.12. KalPa-pelicans 4 Tilaa Tilaa Vapaa
la 7.12. KalPa-HIFK 4 Tilaa Tilaa Vapaa
La 14.12. KalPa-Jokerit 1 Tilaa Tilaa Myyty

*Trust Cornerissa on myynnissä 9 baarijakkarapaikkaa ottelukohtaisesti, lisätiedot löydät täältä.