Parhaita paikkoja viedään nyt: Hanki kausikortti!



Nyt kannattaa liittyä KalPan kausikorttilaisten joukkoon. Kausikorttilaisena varmistat ennen kaikkea paikkasi KalPan kaikkiin runkosarjan kotiotteluihin ja lisäksi osallistut kauden aikana järjestettäviin runsaisiin arvontoihin ja olet oikeutettu huimiin etuihin! Tutustu kausikorttilaisten etuihin täällä.

Suurin osa kausivarauspaikoista on vapautunut jo myyntiin, joten nyt on tarjolla kausikortteja huippupaikoille! Mikäli kausikorttilasku on jäänyt eräpäivänä maksamatta, ota kiireesti yhteyttä KalPan toimistoon niin katsotaan kausipaikkasi tilanne!


Huimat hinnat!



Tulevalla kaudella on tarjolla kausikortteja myös huimin etuhinnoin! Edullisin istumapaikkakausikortti löytyy C6-katsomosta (KalPan hyökkäyspääty) ja maksaa vain 350 € Mustan Verkoston jäsenille, katso tarkemmat lisätiedot kausikorttijäsenedusta täältä. Tarjoamme edullisia paikkoja myös ilman jäsenyyttä A4-, A5-, sekä D4-katsomoihin, vain hintaan 420 € sis. 4 ET-kotiottelua ja 30 runkosarjan kotiottelua.

KalPan kausikortit myydään vain KalPan toimistolta, puh. 044 787 1100 / kalpa@kalpa-hockey.fi. Katso KalPan toimiston aukioloajat.

Lisätiedot kausikorteista täältä.









Älä aikaile, siirry kausikorttilaisille tästä