Onko elämää ilman iloa? Tule mukaaan Ilosofian Oppitunnille, liput myynnissä meillä!

UIT:n tuottama vallaton revyy tulee Kuopioon, varaa parhaat paikat VIP-tiloista jo NYT!



Uusi Iloinen Teatteri vierailee kautta aikojen ensimmäisellä kevätrevyykiertueellaan myös kesällä Kuopiossa. UIT tarjoaa kahden esityksen verran maan parasta revyyviihdettä Kuopion jäähallissa ti 10.- ke 11.6.2014.

Ilosofian oppitunti tiivistää yhteen vallattomaan iltaan järjettömän määrän iloa ja energiaa. Näyttämö täyttyy hulvattomista sketseistä, spektaakkelimaisista tanssinumeroista ja mukaansatempaavasta musiikista.Mukana maamme eturivin tähtiä; Kaisa Mattila, Sari Siikander, Heikki Hela, Mikko Rantaniva ja Puntti Valtonen. Mukana myös tanssiorkesteri Jean S.
 
Liput ovat nyt myynnissä KalPan myyntipisteillä sekä netissä www.lippupalvelu.fi. Permantoliput ja katsomopaikat istumaan alkaen 46,50 €, katso lipunmyynnin lisätiedot täältä.

Lisätietoa Ilosofian Oppitunnista täältä.

KalPan toimisto myy molempiin näytöksiin ryhmälippuja sekä VIP-tilat. Tule siis viettämään henkilökuntasi tai asiakkaittesi kanssa hulvattoman hauska teatterielämys ja varaa parhaat paikat VIP-tiloista. Varaukset kannattaa hoitaa jo nyt, sillä kaksi tilaa on jo varattu loppuun molemmista näytöksistä. VIP-tilat alkaen 90 € +alv. 24 % / hlö, hinta sisältää tilavuokran, lipun ja VIP-menun kahvituksineen. Katso lisätiedot täältä.

VIP-tilojen ja ryhmälippujen varaukset 044 787 1107 aukioloaikoina tai tiia.tanskanen@kalpa-hockey.fi.