Näin lahjoitat rahaa Juniori-KalPan vähävaraisten kiekkojunioreiden tukemiseksi

Pohjois-Savo, huomio! Haaste on heitetty!

Claybay Skeleguins kohtaa KalPan edustusjoukkueen hyväntekeväisyysottelussa Trust Kapital Areenalla sunnuntaina 15.12.2013, alkaen kello 14.00. Haastamme samalla kaikki pohjoissavolaiset kiekkoilun ystävät mukaan hyväntekeväisyyskeräykseen. Haasteella Claybay haluaa kerätä varoja Juniori-KalPa ry:lle vähävaraisten kiekkojunioreiden tukemiseksi.

Meidän kiekkounelmamme junnuina oli luistella ammattilaiskaukaloon – se kesti vuosikymmeniä, emmekä vuosiin uskoneet siihen enää edes itse, mutta nyt se lopulta tapahtuu. Haluamme olla mukana samalla matkalla tukemassa niitä vähävaraisia lapsia ja nuoria, joilla oma kiekkounelma on vielä edessä. Kaikkien ei tarvitse odottaa yhtä kauan kuin meidän.

Hyppää siis mukaan kaukaloon, ota haaste vastaan! Ilmoittaudu haasteeseen jo etukäteen.
Haaste on yksinkertainen: maksat keräystilille pelin jälkeen valitsemasi summan jokaisesta Claybayn tekemästä maalista. Voit toki lahjoittaa keräystilille myös haluamasi kiinteän summan. Haasteen ennakkoon vastaanottaneet saavat nimensä tukijalistaan, joka julkaistaan Claybayn ja KalPan kotisivuilla ja ottelun yhteydessä. Haasteen voivat ottaa vastaan niin yritykset kuin yksityishenkilötkin.

Pelin jälkeen myymme myös Internetissä hyväntekeväisyyshuutokaupalla pelipaitoja sekä mahdollisesti muita nimikirjoitettuja tervehdyksiä jopa ”rapakon takaa”! Tarkemmat ohjeet huutokaupasta ja huutokohteet julkaistaan näillä sivuilla myöhemmin. Huutokaupan tuotto ohjataan lyhentämättömänä keräystilille.

Joka tapauksessa kannustamme sinua saapumaan paikan päälle ihastelemaan vuosikymmenen taitokiekko-ottelua! Lopputuloskaan ei ole itsestään selvä – lähdemme vahvasti hakemaan vuoden -80 olympiakisojen kaltaista amatööri-ihmettä.

Keräystilille voi siirtää haluamansa summan rahalahjoituksena joulukuun 2013 aikana. Keräystilin tuotto tullaan lahjoittamaan lyhentämättömänä Juniori-KalPa ry:lle tammikuun 2014 aikana käytettäväksi vähävaraisten lasten jääkiekkoharrastuksen tukemiseen.

Keräystili:

FI57 4600 0010 5105 15
BIC HELSFIHH

Rahankeräysluvan saaja: Claybay Hockey ry
Rahankeräysluvan myöntäjä: Pohjois-Savon poliisilaitos
Rahankeräysluvan numero: 8510/9/2013
Lupa myönnetty: 12.11.2013
Keräyksen toimeenpanoaika: 1. - 31.12.2013
Keräyksen toimeenpanoalue: Pohjois-Savon poliisilaitoksen toiminta-alue


Tapahtuman julkiset tukijat tällä hetkellä:

Sulka Design
Bowl D1ner
Talentree
KalPan pelaajat

Sisko Saaristo
Daniel Brola
Lauri Stigell
Elias Haapakorva
Juhani Kulmala
Valtteri Suonmaa
Janne Mäkelä
Kristian Salmi
Antti Lipponen
Jukka Luostarinen
Heikki Miikki
Linda Viitasalo
Matias Viitasalo
Sirpa Rättö
Jouni Heikkinen
Pertti Haapakorva
Sampsa Wulff
Jorma Niskasaari
Marko Antikainen
Antero Brandt
Irma Wulff
Hanna Stedt
Toni Hämäläinen
Satu Tuomainen
Pasi Mankki
Joni Miettinen
Pasi Keituri
Ilkka Koivumäki