Millaisella bussilla KalPa matkustaa tulevan SM-liigakauden?



SM-liigajoukkue KalPa matkustaa ensi kauden ympäri Suomea omalla nimikkobussillaan. Bussi on teipattu teemalla ”Me olemme Kuopion alue”. Uudenlaisella teippauksella KalPa viestii omalta osaltaan maakunnan moninaisia vahvuuksia kuten yhteisöllisyyttä, mutkatonta elämistä sekä vapaa-ajan kohteita ja huippuosaamistaan mm. teknologia- ja elintarviketeollisuudessa. Yhteinen asia ja tarina jatkuvat henkilökuvilla bussin yläosassa. Näin KalPan joukkue ja alueen asukkaat ovat ikään kuin yhteisellä matkalla ja asialla.


Maakunnan yhteismarkkinointia tehdään jatkossa Kuopion alue –nimellä, joka käsittää koko Pohjois-Savon. Hyödyntämällä Kuopion tunnettuutta alueen keskuskaupunkina vahvistetaan koko maakunnan vetovoimaa. Tavoitteena on saada yhdessä koko maakuntaan lisää positiivista huomiota, asukkaita, opiskelijoita, työvoimaa, yrityksiä, investointeja ja matkailijoita.


Tule tutustumaan bussiin

Bussiin pääsee tutustumaan lauantaina 10.8. klo 11-13 KalPan toritapahtumassa Kuopion kauppatorilla.

KalPan bussi toteutetaan yhteistyössä Pohjois-Savon maakunnallisen markkinointiohjelman kanssa ja sen toimittaa Pohjolan Matka. Ilmeen on suunnitellut mainostoimisto Pohjolan Mylly Oy ja teippauksesta vastaa Mainoshakki Oy.

Lisätietoja:

Projektipäällikkö Satu Laitinen
Maakunnallinen markkinointiohjelma / Kuopion kaupunki
Puh. +358 (0) 44 718 1657
E-mail: satu.laitinen@kuopio.fi

Myynti- ja asiakkuusjohtaja Pasi Kuivalainen
KalPa Hockey
Puh. +358 (0) 44 787 1102
E-mail: pasi.kuivalainen@kalpa-hockey.fi


Pohjois-Savon maakunnallisen markkinointiohjelman tavoitteena on luoda terävä Kuopio-vetoinen Pohjois-Savo brändi, joka houkuttelee alueelle työvoimaa, investointeja, asukkaita, opiskelijoita ja matkailijoita.