Loppuunmyyty I Love Kuopio Festival oli menestys!



Perjantaina 15.11. Trust Kapital Areena muuntautui valtavaksi bilepaikaksi, kun I Love Kuopio Festival houkutteli jäähallille 3500 juhlijaa. Ensimmäistä kertaa järjestetty I Love Kuopio Festival onnistui järjestäjien KalPa Hockey Oy:n ja Real Albert Promotionin mukaan erinomaisesti.

- Tapahtuma oli loppuunmyyty ja tunnelma hallissa oli upea koko illan, kertoo KalPa Hockey Oy:n myynti- ja asiakkuusjohtaja Pasi Kuivalainen.
- Cheek sai varsinkin naiset kirkumaan ja porukka bailasi paitsi permannolla, myös jäähallin katsomoissa reippaasti, Kuivalainen jatkaa.

Ensimmäisenä lavalla esiintyi paikallinen bilebändi Henrik Tonni. Tämän jälkeen lavalle nousi Suomen suosituin räppäri Cheek, joka totta tosiaan otti yleisönsä ja sai porukan laulamaan ja tanssimaan villisti. Välillä Cheek myös huudatti koko Trust Kapital Areenaa ja areena raikui ”I Love Kuopio!” –huudoista.

Cheekin jälkeen lavalla esiintyi Kuopion oma tyttö, Jenni Vartiainen, joka räjäytti lopullisesti potin. Jennin paluu entiseen kotihalliin, jossa hän oli nuorena luistellut vuosikausia, oli iso juttu myös artistille itselleen. Jennin upea ääni sulostutti juhlakansaa, joka sai nauttia niin Jennin uusista kuin vanhoista biiseistä. Illan kruunasi Jennin superhitti Missä muruseni on.

- Kokonaisuudessaan ilta oli menestys ja kysyntää vastaavalle suuremmalle musiikkitapahtumalle on myös talviaikaan, kertoo toimitusjohtaja Allu Koskinen Real Albert Promotionista.

Kiitos kaikille tapahtumassa mukana olleille sekä yhteistyökumppaneille, joiden avulla I Love Kuopio Festival toteutettiin. Tapahtuman ensi vuoden suunnittelu on jo käynnissä, joten jatkoa seuraa!

Kuvia tapahtumasta


I Love Kuopio Festivalin etkot pidettiin Kauppakeskus Minnassa, jossa Reckless Love esiintyi ja jakoi nimmareita. Tämä ikärajaton ja maksuton keikka veti kauppakeskuksen aivan täyteen nuorta väkeä.


VIP-tilaisuudet alkoivat jäähallilla jo klo 17. 


Laadukas ja maittava VIP-ruoka tuli Makumestareilta.



Ulkona oli pitkät jonot, kun Trust Kapital Areenan ovet avattiin yleisölle klo 19.


Ensimmäisenä lavalle nousi bilebändi Henrik Tonni.


Cheek antoi lavalla kaikkensa ja villitsi yleisön.


Tässä yleisön hurmosta Cheekin keikan aikana.


Tapahtuman äänentoistosta vastasi Viiking Musiikki.


Mediakuution, screenit ja LED-tekniikan tapahtumassa hoiti BG Solutions ja Taustamarkkinat hoiti sisällön tekemisen näihin.


Tapahtuman yleisilmeen suunnitteli Ville Palmu.


Permannon tarjoilusta vastasi Huippu Henkilöstöpalvelut. Normaalien kioski- ja ravintolapisteiden lisäksi jäähallissa oli myös artistien fanituotemyyntiä sekä lävistys- ja tatuointipiste.


Sombrerot toivat juhlafiilistä.


Jenni Vartiainen otettiin avosylin vastaan entisessä kotikaupungissaan Kuopiossa.

Lisäkuvia tapahtumasta voit katsoa I Love Kuopio Festivalin Facebook-sivuilta.
Kuvat: Lottarinna Eskelinen ja Joonas Jokilinna.