Kuopion Sotaveteraanit olivat KalPan ottelussa VIP-vieraina torstaina 5.12.

Torstai-iltana Trust Kapital Areenan Trust Corneriin oli kutsuttu KalPa-Pelicans-peliä katsomaan tärkeitä vieraita, Kuopion Sotaveteraanit. Sotaveteraaneja oli päässyt paikalle kahdeksan ja nämä herrat olivat erittäin hyväkuntoisia ja virkeitä. Suurin osa veteraaneista on seurannut KalPan otteluita vuosikymmeniä, mutta muutamalla vierailu jäähallilla oli ensimmäinen laatuaan. KalPan uudessa VIP-tilassa, Trust Cornerissa, miehet olivat kaikki ensimmäistä kertaa.


Kuvassa Kuopion Sotaveteraanit, etualalla oikealla Kuopion Sotaveteraanien hallituksen jäsen Kyösti Miettinen, sekä veteraanit Leo Koslonen, Eero Hätinen, Reino Savolainen, Heimo Janhonen ja Kauko Kinnunen. 

Sotaveteraanit otti vastaan KalPan Hannes Kapanen, joka toivotti vieraat tervetulleeksi. Illan aikana sotaveteraanit saivat jutustella rauhassa, nauttia VIP-tarjoiluista sekä tietysti hienosta pelitunnelmasta. Ennen peliä sotaveteraanit veikkasivat KalPan voittavan ottelun maalein 3-2 ja samat lukemat komeilivat tulostaululla pelin jälkeen, joten tietoa ja pelinäkemystä löytyi vierailta.

Ihan kaikki Kuopion Sotaveteraanit eivät päässeet paikalle, sillä osa oli jo Tampereella odottamassa huomista tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän juhlavastaanottoa. Paikalla jäähallissa oli kuitenkin myös huomisessa juhlassa vieraana oleva Reino Savolainen:
- Huomenna lähdemme heti aamusta Tampereelle linnanjuhliin. Hyvä, että siellä Tampereella on isommat tilat ja vähän erilainen ohjelma juhlassa kuin normaalisti. Mutta kyllä se tapahtuma hieman salaperäiseltä vaikuttaa, kun ei ole paljon tietoa annettu etukäteen. Hieno ilta kuitenkin varmasti tulossa, Savolainen jatkoi.


Kuvassa oikealla etualalla Pasi Mankki vaimoineen ja lapsineen sekä sotaveteraanit Panu Muraja, Aku Korhonen sekä Veikko Kaikkonen.

Sotaveteraanit kertoivat olevansa urheilumiehiä, mutta he eivät vielä osanneet sanoa kuinka KalPan käy tällä kaudella.
- Kova otteluruuhka ja loukkaantumiset muuttavat jokaisen joukkueen tilannetta, joten vielä on vaikea sanoa kuinka Savon keltamustien käy kauden lopussa. 
- Toivotamme KalPalle tsemppiä ja taistelua kauteen!

KalPa Hockey Oy toivottaa kaikille hyvää itsenäisyyspäivää!