Kuopion jäähalliin tulee ensi kaudelle joustokaukalo

Kuopion jäähalliin tulee Liiga-kaudelle 2014-2015 Liiga-lisenssin vaatimusten mukainen joustokaukalo. Joustokaukalo asennetaan touko-kesäkuussa ja ensimmäiset ottelut uudessa kaukalossa pelataan elokuussa. Joustokaukalon hankinnan mahdollistaa Kuopion kaupungin ja KalPa Hockey Oy:n yhteistyö.

KalPan pelillinen identiteetti on liikkuva ja energinen taitokiekko, jota tukee myös tulevaisuudessa suurin sääntöjen mahdollistama kotikaukalon koko 30 m x 60 m.


"KalPa haluaa edistää kaikkien jäänkäyttäjien turvallisuutta"

 - KalPa haluaa edistää kaikkien Kuopion jäähallin jäänkäyttäjien turvallisuutta ja toivomme uuden joustokaukalon vähentävän laitojen läheisyydessä syntyviä kontaktivammoja. Tämä on organisaatioltamme panostus tulevaisuuteen, joka toteutetaan yhteistyössä Kuopion kaupungin kanssa, kertoo urheilutoimenjohtaja Kimmo Kapanen.


"Joustokaukalo parantaa myös katsojien turvallisuutta"

 - Samalla pystymme parantamaan myös katsojiemme turvallisuutta ottelutapahtumissamme entisestään. Uuden joustokaukalon pleksit ovat täysikorkeita myös kaukalon pitkiltä sivuilta ja pystymme näin minimoimaan sen mahdollisuuden, että kiekko lentäisi katsomoon.


Kuopion jäähallin nykyinen kaukalo tulee myyntiin

Kesällä 1999 Kuopion jäähalliin asennettu nykyinen, täysin kunnossa oleva jääkiekkokaukalo tulee myyntiin. Kaukalo on kokoa 30 m x 60 m, mutta on muunneltavissa myös kokoon 28 m x 60 m sekä kokoon 28 m x 58 m. Kaukalo sisältää kaikki pleksit, mutta ei jäähy- tai vaihtoaitioita. Kaukalon omistaa Kuopion kaupunki. Tiedustelut kaukalosta osoitteeseen kalpa@kalpa-hockey.fi.