Koe konserttielämys VIP:inä!



I Love Kuopio Festival tarjoilee Kuopiossa ensiluokan viihdettä 15.11., kun lavalle astelevat Suomen artistitaivaan kirkkaimmat  tähdet Jenni Vartiainen ja Cheek! Tiedossa on huippumusiikkia, loistavaa biletunnelmaa ja pikkujoulumeininkiä. Tätä spektaakkelia ei kannata ohittaa!



I Love Kuopio Festivaliin on myynnissä monipuolisia ja laadukkaita VIP-paketteja. Tule viettämään pikkujouluja tai viihdyttävä konserttitapahtuma livemusiikin parissa yritysasiakkaidesi tai henkilökunnan kanssa tai tule juhlimaan VIP:inä kaveriporukalla.

VIP-paikkoja permanto-oikeudella

Mexico-Club on erillinen katettu VIP-alue permannon päädyssä. Tässä tilassa pääset nauttimaan illan biletunnelmasta parhailta paikoilta koko tapahtuman ajan: http://ilovekuopiofestival.fi/vip-tilat/vip-pohjakartta

Mexico Clubin lipun hinta sisältää tilavuokran, VIP-passin permannolle sekä VIP-menun. Tilassa on B-oikeudet ja juomat laskutamme kulutuksen mukaan.

Tyylikkäässä Trust Cornerissa on yhteensä 60 asiakaspaikkaa ja valittavana on paikkoja myös permanto-oikeudella. Trust Corner sijaitsee Trust Kapital Areenan C-kulmassa toisessa kerroksessa. Tilaan on oma sisäänkäynti C-oven viereisestä VIP-ovesta.

Trust Corner -paikan hintaan sisältyy tilavuokra, pääsylippu sekä maistuva VIP-menu. Tilassa on A-oikeudet, juomat laskutetaan kulutuksen mukaan.

Valittavana on VIP-tiloja niin pienille kuin suuremmillekin ryhmille. Tutustu tarkemmin VIP-valikoimaamme ja tee varaus vuoden bileisiin! VIP-tilatiedustelut sähköpostitse tiia.tanskanen@kalpa-hockey.fi tai puhelimitse +358 44 787 1107.


I Love Kuopio Festivalin irtoliput hupenevat

2000 lipun raja on mennyt rikki ja permanto on myyty tältä erää loppuun! Tarjolla on kuitenkin vielä hyvin istumapaikkoja eri puolille hallia.

Siirry lippuostoksille tästä.



Lisätietoa:
www.ilovekuopiofestival.fi
facebook.com/ilovekuopiofestival
www.jennivartiainen.fi
www.cheekki.com