Kilpisydän soi nyt keskiviikkona 5.6. koko Kuopiolle!



Keskiviikkona 5.6. klo 18.30 Kuopion Musiikkikeskuksessa juhlitaan KalPan sekä Musiikkikeskuksen kaudenpäätöstä ja uuden kauden alkua Kilpisydän Soi! -konsertissa. Konsertti tarjoaa musiikkielämyksiä kaikenikäisille sopivanmittaisina kokonaisuuksina, eli kolmessa erässä. Kilpisydän Soi! -konsertissa Kuopion kaupunginorkesteri esittää parastaan kapellimestari ja juontaja Atso Almilan johdolla. Illan upeina solisteina ovat Marco Hietala ja Marjukka Tepponen. VIP-tiloissa vieraita viihdyttää illan isäntä Hannes Kapanen.

Tässä illassa ei ehdi pitkästyä: konsertti on jaettu kolmeen 20 minuutin mittaiseen erään ja iltaa isännöivän Almilan letkeä juontamistapa tekee esityksistä helposti lähestyttäviä. Ohjelma sopii monenlaiseen musiikkimakuun: ilta alkaa Maamme-laululla ja konsertin ensimmäisessä osassa, eli ensimmäisessä erässä, esiintyjäkaarti tarjoaa vahvoja suomalaisia tuntoja Akselin ja Elinan häävalssista Jaakko Tepon legendaariseen Hilma ja Onni -kuplettiin. Toisen konserttiosion ehdoton tähti on säveltäjä John Williams, jonka musiikki soi suosituista elokuvista Indiana Jones, Harry Potter ja Star Wars. Kolmannen erän huipentaa Queenin ja Nightwishin vaikuttava musiikki loistavien solistiemme tulkitsemana.

KalPan sekä Kuopion kaupunginorkesterin kausikorttiasiakkaat toivotetaan tervetulleeksi konserttiin etuhintaan: liput kausikorttilaisille vain 25,50 € permannolle (normaalisti 30,50 €), lipunmyynti Kuopion Musiikkikeskuksen lippukassalla.  Lisätietoja lippujen hinnoista ja VIP-paketista löydät täältä.