Kiekkonautinnot maistuvat parhaalta paikan päällä, hurja K-Plussa-korttitarjous ja kausikortit kotipeleihin

Runkosarja starttaa kotona Kuopiossa lauantaina 14.9. ja tähän ensimmäiseen kotiotteluun on nyt tarjolla hurja K-Plussa-korttitarjous, alennus istumapaikkalipuista jopa 11 euroa! 



KalPan hyökkäyspääty (B4-B7, c4, C6-C7):
 23 € (norm. 27€)

A4-A5, D4:
 14 € (norm. 25 €)

Tämä superedullinen K-Plussa-korttitarjous kannattaa todellakin hyödyntää ja lippuostoksethan hoituvat nykyään kätevästi kauppaostosten teon ohessa.

Tarjous vain K-Plussa-kortilla: K-citymarket Kolmisoppi ja Päiväranta, K- Supermarket Herkkupata. Tarjous voimassa 14.9. saakka tai niin kauan kuin paikkoja riittää.

Kausikorttilla kiekkotaistelut paikan päällä



Vielä on tarjolla kausipaikkoja runkosarjalle 2013–2014, mutta kausikortin hankinnan suhteen kannattaa toimia hyvissä ajoin, sillä mitä pitemmän aikaa odotat sitä vähemmän valinnanvaraa paikkojen suhteen on! Hankkimalla kausikortin säästät konkreettisesti rahaa ja varmistat oman paikkasi kaikkiin runkosarjan kotipeleihin. Kausikorttilaisia hemmotellaan lisäksi joka kuukausi erilaisilla arvonnoilla ja kausikorttilaiset ovat oikeutettuja saamaan erilaisia etuja. Liity kausikorttilaisten joukkoon ja olet mukana muun muassa Pohjolan Matkojen 1000 € lahjakortin arvonnassa!
Lue lisää kausikorttilaisten eduista täältä.

Edullisimman istumapaikkakausikortin saa 350 € hintaan, ja yhden ottelun hinnaksi jää enää noin 12 euroa! Tarjolla on myös vielä keskikatsomon paikkoja ihan keskiviivan tuntumasta hintaan 730 €. Lisätiedot kausikorteista täältä.

Toimi siis pian ja ota yhteyttä KalPan toimistoon! Kausikortin tilaaminen onnistuu kätevästi myös täyttämällä kausikortin tilauslomake:
http://www.kalpa-hockey.fi/kausikortin_tilauslomake

KalPa Hockey Oy
Sairaalakatu 15
044-7871100
kalpa@kalpa-hockey.fi
 


VIP-tilat runkosarjan peleihin, VIP-paikkoja vielä otteluun KalPa-JYP!

Runkosarjan jälleen startatessa kannattaa hoitaa hyvissä ajoin VIP-tilavaraukset kuntoon kotipeleihin! 14.9. pelattavaan kotiavaukseen on vapautunut myyntiin VIP-paikkoja, kysy lisää Tiia Tanskaselta, tiia.tanskanen@kalpa-hockey.fi tai 044-7871107.

KalPa tarjoaa kauden alun kunniaksi perjantain 20.9. KalPa-Ilves -otteluun paikat Trust Corneriin ja Olvi Hall Of Fameen edulliseen tutustumishintaan ja paikat saa 35 € edullisemmin kuin normaalisti! Hyödynnä tarjous ja varaa paikkasi!

Kysy lisää tiloista tai muista otteluista tiia.tanskanen@kalpa-hockey.fi tai 044 787 1107. 
VIP-tilojen hinnat + alv.