Kauden 2013-14 VIP-tilamyynti käynnissä NYT, katso huippuedulliset tutustumishinnat!

KalPa tarjoaa otteluiden yhteydessä laadukkaita ja viihtyisiä VIP-tiloja ruoka- ja juomapaketteineen nyt huippuedulliseen hintaan!

Kauden alkuun tarjoamme VIP-tiloja huikeaan tutustumishintaan:
Pe 20.9. KalPa-Ilves: Trust Corner 60 € (norm. 95 €), Olvi Hall Of Fame 50 € (norm. 85 €), Kilpikabinetti 60 € (norm. 95 €)
Ti 24.9. KalPa-Ässät:  Kilpikabinetti 60 € (norm. 95 €)
La 28.9. KalPa-TPS: Trust Corner 60 € (norm. 85 €), Kilpikabinetti 60 € (norm. 85 €)

Hinnat + alv 24 %.



Aitiot
Aitiossa seuraat ottelua jäähallin parhailta paikoilta. Aitiossa on ruokailu sekä A-oikeudet, ja virvokkeita voi nauttia koko ottelun ajan. Hinnat alk. 1200 € / aitio.

Trust Corner
Näyttävä ja tyylikäs 60 asiakaspaikkaa sisältävä ravintola sijaitsee uudistuneen C-kulmauksen toisessa kerroksessa. Tarjolla ottelukohtaisesti vaihtuva Makumestareiden herkullinen ruoka sekä kahvitarjoilu. A-oikeudet. Hinnat alk. 50€ / hlö.

Olvi Hall of Fame
74-paikkainen parviravintola tarjoaa mahtavat paikat seurata ottelua ruoan ja juoman kera. Voit varata ravintolan kokonaan käyttöösi suuria tilaisuuksia varten, tai vaikkapa kaksi paikkaa sinulle ja ystävällesi! Hinnat alk. 75€ / hlö.

Kilpikabinetti
Yksityistilassa järjestät niin rennot kuin virallisemmatkin tilaisuudet. Ottelua voi seurata joko television välityksellä tai katsomon puolelta, johon on varattu omat paikat. Kabinettiin mahtuu maksimissaan 25 henkeä. Hinnat alk. 85 € / hlö

Hinnat + alv. 24 %.



Jääkiekon ystäviä hemmotellaan jo elokuussa alkavilla jännittävillä European Trophy -otteluilla. VIP-tilojen hurjat ET-hinnat esim. aitiot 500 €, Trust Corner 50 €/paikka. Katso European Trophy -otteluiden kaikki VIP-hinnat täältä.
Hinnat + alv. 24 %.

European Trophy -kotiottelut löydät täältä.

Kaikki VIP-tilojen varaukset KalPan toimistolta puhelimitse 044 787 1107 tai sähköpostitse osoitteeseen tiia.tanskanen@kalpa-hockey.fi