Kasperi Kapanen ratkaisi jatkoerässä, KalPalle B-juniorien SM-pronssia!

KalPa on voittanut B-juniorien SM-pronssia. Mitalijuhlat käynnistyivät jatkoerässä, ajassa 60.38 syntyneestä Kasperi Kapasen 4-3 voittomaalista. Edellinen KalPa-perheen SM-mitali oli keväältä 2009, SM-liigajoukkueen tuoma pronssi.


Tulostaulu kertoo kaiken olennaisen ja SM-pronssimitaleita ripustetaan jo KalPan B-juniorien kauloihin.


KalPan tehomiehet pronssiottelussa olivat Miikka Pitkänen, Eetu Peiponen ja Kasperi Kapanen. Pitkänen ja Peiponen olivat molemmat syöttämässä kaikkia joukkueensa kolmea ensimmäistä maalia. Kapanen puolestaan teki joukkueensa kaksi viimeistä osumaa. Jälkimmäisessä NHL:n ykköskierroksen varaukseksi ennustettu Kapanen otti jatkoerässä kiekon omalla puolustusalueella, purjehti koko kentän läpi ja ujutti lopuksi ottelun voittomaalin.


KalPa-perhe on profiloitunut niin vahvasti taitokiekkoon, että tämä näky voi tarkoittaa vain isoa juhlan aihetta.


Trust Kapital Areenalla ottelua seurasi jälleen junioriotteluun hieno määrä yleisöä, nyt lähes 900 katsojaa.

Joukkue koostui -96 ja -97 syntyneistä ikäluokista. -96 syntyneille ottelu oli viimeinen B-junioreissa ja niin sanotusti häkkipäinä. -97 syntyneet nousevat puolestaan ensi kaudella B-juniorien vanhemmaksi ikäluokaksi.

KalPa Hockey Oy onnittelee SM-pronssista pelaajia, valmennusta, huoltajia, koko johtoryhmää sekä kaikkia joukkueen eteen talkootyötä tehneitä pitkäjänteisestä ja kovasta työstä! Tämä SM-mitali on kaikille teille!