KalPan uudet responsiiviset kotisivut toimivat hyvin eri päätelaitteilla

KalPa julkaisi viime viikolla uudet responsiiviset kotisivut, jotka toimivat niin tietokoneella, tabletilla kuin älypuhelimellakin. Sivuston sisältö skaalautuu päätelaitteen näytön mukaan, joten nyt sekä teksti että kuvat ovat helposti nähtävillä myös pienemmillä näytöillä ja KalPan kuulumisia on näppärä seurata vaikkapa tien päältä.

KalPan sivuston on toteuttanut kuopiolainen yhteistyökumppani Hurja Solutions Oy
- Älypuhelinten ja tablettien koko ajan yleistyessä internetsivustojen suunnittelun lähtökohdaksi on muodostunut sisällön selkeä esittäminen kaikilla päätelaiteilla, kertoo toimitusjohtaja Vili Härkönen Hurja Solutionsilta.
- On tärkeää, että sivusto pystyy mukautumaan esimerkiksi päätelaitteen näytön kokoon ilman, että sisällön esittäminen kärsii. Vaikka sisältömateriaali onkin pääosassa, voidaan sivustoista silti tehdä näyttäviä myös ulkoasultaan. Tähän tarkoitukseen HTML5-tekniikka on tuonut uusia mahdollisuuksia ja responsiiviset sivustot ovatkin käyttäjien onneksi yleistymässä.

- Aloitimme responsiivisten kotisivujen työstämisen jo keväällä, sillä haluamme tarjota kannattajillemme nykyaikaisen tavan seurata KalPaa. Kesän aikana Hurja Solutions rakensi sivut kuntoon ja elokuussa sivut saatiin julkistettua, KalPan markkinointipäällikkö Paula Seppänen kertoo ja lisää että sivujen kehittämistä jatketaan edelleen.