KalPan toritapahtuma oli menestys!



KalPan toritapahtuma pidettiin mualiman navalla 10.8.2013. Edes epävakaa sää ei lannistanut - kaksituntisen tapahtuman aikana riitti kaikenikäisiä kävijöitä nauttimassa rennosta tunnelmasta.

Tapahtuma alkoi pelaajien ja valmentajien esittelyllä, jonka jälkeen he olivat koko tilaisuuden ajan jakamassa nimikirjoituksia ja seurustelemassa kävijöiden kanssa. Juontopuolesta vastasivat Hannes Kapanen ja Paula Seppänen. Paikalla oli koko KalPan edustusjoukkue valmentajineen lukuunottamatta Artturi Lehkosta ja Kasperi Kapasta, jotka olivat nuorten maajoukkueen mukana Lake Placidissa.


KalPan maalivahdit ja puolustajat esiteltiin lavalla ensin.

Pelaajaesittelyjen ja -haastattelujen lisäksi kävijöillä oli mahdollisuus tutustua eri toimijoiden pisteisiin ja osallistua erilaisiin kilpailuihin ja aktiviteetteihin. Nuoria kiinnosti erityisesti tarkkuuslaukaisukilpailu, jossa palkintona jaettiin 20 lippua tiistain European Trophy -otteluun.Toritapahtumassa olivat mukana KalPan ja Mustan Verkoston lisäksi Savon Sanomat, Keitele, Pohjois-Savon Osuuspankki, Jätekukko, Autotalo Laakkonen, Kuopion alue, Carlson ja Olvi.



KalPan telttapisteellä kävi kova kuhina jo ennen varsinaista aloittamisaikaa; edulliset ET-liput menivät kuin kuumille kiville ja KalPa-tuotteet löysivät tiensä useisiin ostoskoreihin. Torilla oli ensiesittelyssä myös KalPan uusi bussi, ja kävijöillä oli mahdollisuus osallistua kilpailuun, jossa parhaan nimen bussille keksinyt palkitaan KalPan istumapaikkakausikortilla.

Katso kaikki kuvat tapahtumasta täältä.


KalPa kiittää kaikkia kävijöitä ja yhteistyökumppaneita onnistuneesta tapahtumasta!