KalPan Liiga-joukkueen vieraspelimatka Jyväskylään 11.10.2013, osa 3. nyt katsottavissa

Tervetuloa kulissien taakse, KalPan Liiga-joukkueen vieraspelimatkalle Jyväskylään 11.10.2013!

Kolmannessa osassa nähdään mitä tapahtuu ottelun aloituskiekon jäähän putoamisen ja summerin viimeisen kerran soimisen välillä. KalPa päästää kannattajansa myös ottelun aikana sekä erätauoilla ainutlaatuisen lähelle joukkuetta - aina vaihtoaitioon ja pukukoppiin asti!

Kuka antaa pelaajille ohjeet vaihtoaitiossa ja pukukopissa? Ketkä pelaajat ovat äänessä pukukopissa? Keneltä murtuu luistimen terä? Kuka pääsee vastustajan ihon alle kaukalossa? Kuka vastustaja käy kiinni pukukoppikäytävällä?

Osa 3. katsottavissa täällä.


Toisessa osassa nähdään mitä tapahtuu joukkueen vieraspaikkakunnalla hallille saapumisen ja ottelun aloituskiekon jäähän putoamisen välillä. Tämä osa keskittyy pelaajien otteluun valmistautumiseen, mistä on nähtävissä keskittymisen ja latauksen lisääntyminen ottelun alun lähestyessä.

Kenellä on mukana puumaila? Miltä näyttää Pekka Tuokkolan ensimmäisessä osassa kerrottu keskittyminen juuri ennen ottelua? Kuka valmentajista puhuu joukkueelle ennen ottelun alkua? Kuka ravistaa vichypullosta hiilihapot pois? Kuka pelaaja lähtee viimeisenä pukukopista? Kuuluuko KalPa-kannattajien kannustus pukukoppikäytävälle asti?

Osa 2. katsottavissa täällä.


Ensimmäisessä osassa nähdään mitä tapahtuu joukkueen aamulla hallille saapumisen ja iltapäivällä linja-autoon istumisen välillä. Lisäksi kuullaan Pekka Tuokkolan kertovan ainutlaatuisen avoimesti kuinka hän on muuttanut tälle kaudelle radikaalisti maalivahdeille hyvin herkkää osa-aluetta, otteluihin valmistautumista.

Eikä tässä vielä kaikki! Lisäksi selviävät muun muassa seuraavat ihmiskuntaa jo läpi vuosisatojen askarruttaneet kysymykset: Ketkä pelaajat saapuvat ensimmäisinä hallille? Kuka on KalPan Thierry Henry? Kuka on KalPan sakkokassan hoitaja? Kuka on joukkueen paras kokki? Ja ketkä tykkäävät pekonista?

Osa 1. katsottavissa täällä.


KalPa on päästänyt kannattajansa Suomessa ainutlaatuisen lähelle edustusjoukkueen vieraspelimatkaa aiemminkin, alkuvuodesta 2011. Silloin seurattiin kaksipäiväistä vieraspelimatkaa Helsinkiin ja matkan 13 videota on katsottu Youtubessa yhteensä yli jo 100 000 kertaa.

Ensimmäisen videoidun KalPan edustusjoukkueen vieraspelimatkan videot katsottavissa täältä.