KalPan kesäkuulumisia osa 1: Marko Kauppinen



KalPan pelaajat kertovat meille kesän aikana kuulumisiaan, ja paljastavat mm. kuka on heidän mielestään joukkueen kuumin kesämies. Tulemme kuulemaan ainakin Antti Halosen ja Juuso Riikolan mietteitä, mutta ensimmäisenä meille kertoo kesäkuulumisensa #6 Marko Kauppinen.
 
  1. Teillä on omatoiminen harjoittelujakso menossa. Kuinka saat itsesi liikkeelle kuumana kesäpäivänä?
  • Harjoittelu ja urheileminen ovat kuuluneet elämääni jo niin kauan, että enemmänkin saan itselleni pahan olon tunteen jos en harjoittele säännöllisesti. Liikkeelle lähdössä ei siis ole ongelmia, se kuuluu normaaliin päivärytmiini. Kuuman kesäpäivän lenkin päätteeksi on kivaa pulahtaa järveen.
     
  1. Viime kaudella nousit joukkueen varakapteeniksi. Onko tämä lisännyt paineita pukukopissa tai kaukalossa? Ajattelitko pomottaa muita?
  • Pomottelu ei kuulu tapoihini. Joskus neuvon nuorempia pelaajia hienovaraisesti. Ja A-kirjain rinnassa ei ole tuonut paineita, pikemminkin siitä saa lisää itseluottamusta, koska se kertoo valmennusjohdon luottamuksesta.
     
  1. Miltä tulevan kauden KalPa vaikuttaa?
  • Tulevan kauden joukkue on erittäin voitontahtoinen ja yhteen hitsautuva porukka, josta nousee ensi vuonna uusia tähtiä vanhojen lopettaneiden ja pois lähteneiden tilalle. Meillä on paljon nuoria lupaavia kykyjä, jotka pääsevät todistamaan osaamistaan ja varmasti sen tekevätkin.
     
  1. Mikä on mielestäsi parasta vapaa-ajanvietettä kesällä?
  • Kesällä perheen kanssa mökkeileminen ja golfin pelaaminen ovat niitä asioita, jotka rentouttavat.
     
  1. Mitä sisältää Marko Kauppisen kesän piknik-kori ?
  • Piknik-kori pitää sisällään mansikoita, vadelmia ja tuoretta ananasta. Mahdollisesti myös jotain hyviä keksejä. Keksien kyytipojaksi sopii tietenkin kahvi.
 
Nopeat:
Paras kesämuisto? Yhteiset lomat parin tuttavaperheen kanssa
Suosikki kesäherkku? Paistetut muikut
Kesän paras jäätelömaku? Minttu-suklaa
Parasta Suomen kesässä? Hetket ilta-auringossa mökin laiturilla
Kaikkien aikojen kesäbiisi? Bryan Adams - Summer Of '69
Suomen paras kesäkaupunki? Naantali
Mieluisin kesälomakohde? Kaikki hienot golfkentät esim.  La Cala Golf Resort Espanjassa
KalPan kuumin kesämies? Miika Koivisto