KalPan B:lle välieräpaikka katkolla tänään kotona

KalPa johtaa Tapparaa voitoin 2-0 B-juniorien kolmella voitolla katkeavassa puolivälieräsarjassa. Ottelusarja on katkolla ensimmäisen kerran Trust Kapital Areenalla tänään sunnuntaina kello 16.00 alkaen.

Mielenkiintoa otteluun lisää vielä se, että KalPa saa riveihinsä todellisen supervahvistuksen. Kasperi Kapasta pidetään asiantuntijoiden taholta yleisesti todennäköisenä ensimmäisen kierroksen varauksena ensi kesän NHL-varaustilaisuudessa. Nyt savolaisilla kiekkojännäreillä on mahdollisuus nähdä, miltä koko kauden Liigassa pelannut Kapanen näyttää ikäistensä kanssa pelatessaan.

- Nyt kannattaa tulla katsomaan, kun ikäluokkansa timantit pelaavat viimeisiä pelejään häkit päässä. Edellisessä yhteisessä B-junnupelissään Liigassa jo pelanneet pojat hassuttelivat kelvollisesti hyökkäyspäässä. Kapasen Kasperi teki silloin pisteet 4+1 ja Pitkäsen Miikka 0+5, kertoo B-juniorien maalivahtivalmentaja Timo Järvinen.

Puolivälierien avausottelussa torstaina Kuopiossa yleisömäärä oli B-juniorien otteluksi heti komeasti lähes 350 katsojaa. Nyt ottelusarja on katkolla kotijoukkueelle ja kaukalossa on myös ikäluokkansa tämän hetken suurin suomalaislupaus. Mikä on yleisömäärä tällä kertaa?


Puolivälierät:
- To 6.3. klo 18.45 KalPa - Tappara 7-4
- Pe 7.3. klo 18.30 Tappara - KalPa 2-3
- Su 9.3. klo 16.00 KalPa - Tappara, Trust Kapital Areena

- Ti 11.3. klo ??.?? Tappara - KalPa, Hakametsä 2 (tarvittaessa)
- Ke 12.3. klo ??.?? KalPa - Tappara, Trust Kapital Areena (tarvittaessa)