KalPan A-nuorten kapteenisto valittu

KalPan A-nuorten kapteeni tällä kaudella on Iisalmesta lähtöisin oleva vuonna 1994 syntynyt keskushyökkääjä Mikko Komulainen. Valinta tapahtui joukkueen äänestyksellä ja valmentajien yhteisellä päätöksellä.

Valmentaja Anssi Laine on mielissään valinnasta. ”Mikko on tehnyt valtavan muutoksen harjoittelussa ja pelaamisessa. Se on ollut esimerkki koko joukkueelle ja joukkue on sen huomannut. Mikko on vahva persoona kopissa ja pystyy tekemään tulosta myös jäällä.”

Joukkueen varakapteeneina toimivat puolustaja Jussi Lyytinen (1993) ja hyökkääjä Eero Korhonen (1994).

”Lyde on meidän pappaosastoa. Hän pelaa valmentamassani joukkueessa jo neljättä vuotta. Tunnollinen joukkuepelaaja, joka tuo joukkueeseen rauhallisuutta ja hyvää tasapainoa. Eki puolestaan on taisteluilmeemme esimerkki. Pieni koko ei haittaa, menee aina väleihin ja blokkaa kuteja valtavan määrän. Uskomattoman hieno peliluonne. Laittaa luut likoon joka ilta ja on alivoimapelaamisen spesialisti.” Laine kertoo.

KalPan A-nuoret aloittavat Nuorten SM-Liigan tulevana keskiviikkona 11.9. vierasottelulla Jokipoikia vastaan. Ensimmäinen kotiottelu on JyPiä vastaan lauantaina 14.9. klo 11:45.