KalPalle merkittäviä jatkosopimuksia pääyhteistyökumppaneiden kanssa

"KalPa-organisaatio tekee hartiavoimin töitä, että reilusti uudistuva KalPa on mielenkiintoinen ja menestyvä. Kirkas tavoite on palauttaa pudotuspelit Kuopioon"



KalPan yritysmyynti on aloittanut seuraavan kauden rakentamisen aikaisempien vuosien tapaan jo marras-joulukuussa. Kierros on aloitettu perinteisesti pääyhteistyökumppaneista ja kaikki yhteistyökumppanit ehditään käydä läpi juhannukseen mennessä.


”Olemme olleet hyvin tyytyväisiä yhteistyöhön KalPan kanssa”

Suomen Terveystalo Oy ja KalPa Hockey Oy ovat solmineet kolmen vuoden jatkosopimuksen.

 - Haluamme näkyä ja haluamme olla alueidensa merkittävien urheiluseurojen kanssa tekemisissä. Pystymme tarjoamaan myös urheilijoille nopean hoitoketjun. Olemme olleet hyvin tyytyväisiä yhteistyöhön KalPan kanssa, halusimme tehdä pitkän jatkosopimuksen ja haluamme olla KalPan luottamuksen arvoinen yhteistyökumppani myös jatkossa, kertoo Suomen Terveystalo Oy:n liiketoimintajohtaja Pekka Manninen.


”Uskomme ja luotamme vahvasti KalPan uuteen nousuun”

Autotalo Laakkonen Oy ja KalPa Hockey Oy ovat solmineet myös kolmevuotisen jatkosopimuksen.

 - Jääkiekko on Suomessa ja Kuopiossa todella iso laji, lähellä ihmisten sydämiä ja liikuttaa suuria massoja. Yhteistyömme KalPa-perheen kanssa ulottuu myös junioripuolelle, joka on myös tärkeä osa kokonaisuutta. Haluamme tarjota tälle isolle sidosryhmälle laadukkaita autoja jatkossakin, kertoo Autotalo Laakkonen Oy:n myyntipäällikkö Sami Kurki.

 - Yhteistyö KalPan kanssa on ollut hedelmällistä, helppoa ja mukavaa, on helppoa jatkaa yhteistyötä. Pitkässä juoksussa kaikille urheiluseuroille tulee väkisin välillä vaikeampia kausia. Kannustusta ja tukea tarvitaan eniten juuri silloin kun on vaikeampaa, uskomme ja luotamme vahvasti KalPan uuteen nousuun jo ensi kaudella. Haluamme näyttää osaltamme esimerkkiä ja sitouduimme KalPaan pitkällä sopimuksella, Kurki toteaa.


”Myyntitilanne on vuoden takaista ajankohtaa jopa edellä”

- Myyntikausi on alkanut positiivisesti ja olemme itse asiassa nyt vuoden takaista vastaavaa ajankohtaa euromääräisesti jopa edellä. Tavoitteemme on pystyä julkistamaan lisää pääyhteistyökumppanisopimuksia maaliskuussa, kertoo KalPa Hockey Oy:n myynti- ja asiakkuusjohtaja Pasi Kuivalainen.

 - Olemme varautuneet edellisiä kausia pidempiin palavereihin, joissa olemme kertoneet yhteistyökumppaneille avoimesti asioista vaikean kauden taustalla. Kun olemme avanneet kaikkia urheilulliseen menestykseen vaikuttaneita asioita, kumppanit ovat ymmärtäneet hyvin, kuinka vaikeaa ja herkkää tämä urheilubisnes on. Nöyrä kiitos kaikille jo läpi käymillemme yhteistyökumppaneillle.

 - KalPa-organisaatio tekee hartiavoimin töitä, että uudistuva KalPa on ensi kaudella jälleen mielenkiintoinen ja menestyvä. Kirkas tavoite on palauttaa pudotuspelit Kuopioon.


Jo varmistuneet KalPan pääyhteistyökumppanit Liiga-kaudelle 2014-2015:
Suomen Terveystalo, Autotalo Laakkonen, Savon Sanomat, Olvi, Bauer, K-kaupat, Kopijyvä, YIT, Keitele Forest, Lippupalvelu.