KalPa vaihtaa päävalmentajaa, loppukauden päävalmentajana toimii Anssi Laine

KalPa Hockey Oy vaihtaa päävalmentajaa tulevalle kaudelle 2014-2015. KalPa vapauttaa päätöksen myötä päävalmentaja Jari Laukkasen tehtävästään välittömästi. Kuluvan kauden loppuun KalPan päävalmentajana toimii Anssi Laine. Anssi Laine on toiminut KalPan organisaatiossa A-nuorten valmennuksessa kolmen viime kauden ajan. KalPa käynnistää samalla uuden päävalmentajan hakuprosessin ensi kautta koskien. KalPa pyrkii tiedottamaan ensi kauden päävalmentajan maaliskuun loppupuoliskolla.

- KalPan kausi on ollut koko kauden ajan tuloksellisesti haasteellinen. Joukkueessa on ollut paljon loukkaantumisia, emmekä ole pystyneet vahvistamaan taloudellisten syiden vuoksi joukkuetta kesken kauden. Olemme myös laskeneet muutaman kokeneen pelaajan lähtemään joukkueesta tulevan kauden joukkueen rakentamisen vuoksi ja siten itse heikentäneet joukkueen suoritustasoa. Emme voi missään tapauksessa pitää heikosta menestyksestä vastuullisena pelkästään valmentajaa, vaan koko organisaatiolla on suuri vastuu epäonnistuneesta kaudesta, kommentoi päätöstä KalPa Hockey Oy:n toimitusjohtaja Toni Saksman.

- Koimme, että on sekä linjakasta että inhimillistä vapauttaa nykyinen valmentaja valmennusvastuustaan välittömästi, kun teimme päätöksen vaihtaa ensi kaudelle valmentajaa. Tarvitsemme tässä vaiheessa selkeän muutoksen toiminnassamme ja valmentajan vaihdos on ensimmäinen askel muutokselle joukkueen rakentamisen ohella kohti tulevia tavoitteitamme, toteaa KalPan hallituksen puheenjohtaja Sami Kapanen.

Lisätietoja asiasta antaa
Toni Saksman
puh. 044 7871101