KalPa uudistaa ottelutapahtumien hinnoittelun ja lipunmyynnin



- KalPan joukkue on ensi kaudella aktiivinen, hyökkäävä joukkue. Joukkue on hivenen nuorempi, mutta sitäkin raikkaampi ja intohimoisempi joukkue, KalPa Hockey Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Kapanen kertoo.

KalPa on seurannut katsojakäyttäytymistä useamman kauden ajan ja toteuttanut myös laajan katsojakyselyn, jonka seurauksena ottelutapahtumien hinnoittelu uudistuu ensi kaudella.
- Ottelut on jaettu kolmeen eri hintakategoriaan: Premium, Classic ja Supersaver. Premium-ottelut ovat viime kausien tapaan suosittuja HIFK-, JYP-, Jokerit- ja Kärpät-otteluja. Premium-otteluissa tarjoamme katsojille entistä enemmän viihde-elämyksiä ja uutta sisältöä.
- Classic-ottelut ovat perushintaluokkaisia otteluja ja Supersaverit taas ovat nimensä mukaisesti edullisesti hinnoiteltuja arki-illan otteluita. Supersaver-ottelussa halvin istumapaikka on 14 euroa ja miniperhelipulla aikuinen ja lapsi pääsevät istumapaikoille edulliseen 20 euron yhteishintaan, Kapanen jatkaa.

KalPalle tulee ensi kaudelle uusia lipunmyyntipisteitä, tärkeimpänä elokuussa keskustaan avattava KalPa Pro Shop, joka tulee Carlsonin alakertaan. KalPa on tehnyt lipunmyyntisopimukset Kuopion K-citymarketien kanssa, joten jatkossa KalPan lippuja voi ostaa K-citymarket Päivärannan ja Kolmisopen infopisteistä.
- Saimme eilen vahvistuksen myös lipunmyyntipisteen avaamisesta Siilinjärven K-supermarket Herkkupataan. Lisäksi Lippupalvelu jatkaa entiseen tapaan yhteistyökumppanina, eli nettilippuja ja mobiililippuja on edelleen myynnissä ja KalPan ottelulippuja voi ostaa kaikista valtakunnallisista Lippupalvelun myyntipisteistä. Lipun osto on pyritty tekemään asiakkaalle mahdollisimman helpoksi.

Lämäristä 80-sivuinen julkaisu

Uutuutena on syksyllä ilmestyvä KalPan julkaisu Lämäri, joka on 80-sivuinen laaja tietopaketti KalPasta. Lämäri postitetaan kaikille kausikorttilaisille kotiin ilmaiseksi, lisäksi sitä on irtonumeromyynnissä KalPa Shopissa.

KalPan joukkue näkyvästi esillä Pohjois-Savossa

KalPan teemana ensi kaudella on Meidän KalPa.
- KalPan joukkue jalkautuu kaupungille ja maakuntaan, eli yhteisöllisyys sekä yhteiskuntavastuu ovat suuressa roolissa. KalPa jatkaa koulukiertueita, maakuntavierailuja sekä kannattajatapaamisia ja uutena tapahtumana meille tulee elokuun alussa toritapahtuma. Lauantaina 10.8. koko KalPan joukkue esitellään Kuopion torilla ja luvassa on paljon muutakin ohjelmaa, Kapanen kertoo haastattelun lopuksi.

Katso täältä uudet lippuhinnat.