KalPa-Tappara 0-5, kehitysaskel vaihteeksi taaksepäin

KalPa-Tappara 0-5 (0-2, 0-1, 0-2)

Tilastot täällä.



Kehitys ottaa välillä askeleita taaksepäin, sanotaan. Se nähtiin perjantaina Kuopiossa kun KalPalta nähtiin kahden viime viikon vahvan vieraspelin jälkeen nyt heikko kotipeli. Kun Liigassa toisena porskuttava Tappara sai otteluun unelma-alun jo kolmannen peliminuutin pikamaalilla, käytti maalipaikkansa varsin tehokkaasti hyväkseen ja KalPa puolestaan hukkasi omat tilanteensa, ei numeroissa 0-5 ole selittelemistä.

Ottelun yleisömäärä 4133 katsojaa on KalPan kuluvan Liiga-kauden kotiotteluiden yleisöennätys. Nöyrä kiitos kotiyleisölle sekä runsaslukuisuudesta että myös hyvästä tunnelmasta. Erityiskiitoksen ansaitsee kulman seisomakatsomo, joka oli harvinaisen äänekäs ja lisäksi pelipaitojen määrä kulmakatsomossa oli upean suuri. Ehkä tässä ottelussa kylvettiin murheellisesta lopputuloksesta huolimatta siemen seisomakatsomon uudelle tulemiselle? Toki on mainittava, että seisomakatsomo on tehnyt töitä koko kauden perjantaita ennenkin suurella sydämellä.

Peli on vain peliä, sanotaan. Kun sen sanoo tappion jälkeen, sitä voidaan pitää selittelynä. Ennen ottelun KalPa-Tappara alkua tämä sanonta todistettiin kuitenkin jälleen todeksi kun KalPa-perhe kunnioitti hiljaisuudella marrastauolla pois nukkunutta pitkäaikaista järjestyksenvalvojaa Rami Lehtelää. Lisäksi järjestyksenvalvojat kunnioittivat pidetyn kollegansa muistoa kantamalla käsivarsissaan mustia surunauhoja. Edellisessä kotiottelussa Lehtelä palveli savolaisen jääkiekon ystäviä tutun lupsakkaasti hymy huulilla ja sitä seuranneessa ottelussa vietettiin jo hiljaisuutta hänen muistolleen - pelejä tulee ja menee, mutta jokainen ihminen elää vain yhden elämän. KalPa-perhe ottaa osaa Rami Lehtelän omaisten suruun.


Seuraavat kotiottelut:
- Ti 26.11. klo 18.30 KalPa - Jokerit  Premium
- Pe 29.11 klo 18.30 KalPa - Ilves  Classic
- To 5.12. klo 18.30 KalPa - Pelicans  Supersaver