KalPa-perheen joulutapahtumassa su 15.12. on tänä vuonna myös hyväntekeväisyysottelu!

Tapahtuma alkaa hyväntekeväisyyskiekko-ottelulla, hyväntekeväisyyspotti Juniori-KalPan vähävaraisten lasten ja nuorten hyväksi

KalPa-perheen perinteinen kaikille avoin ja ilmainen joulutapahtuma järjestetään Trust Kapital Areenalla sunnuntaina 15.12. klo 14-16. Jäähallin ovet avataan kuitenkin jo klo 13.45, sillä heti klo 14.00 alkaa hyväntekeväisyysottelu, jossa KalPan vastustajana on harrastekiekkoporukka Claybay Skeleguins. Lisää Claybaysta voit lukea täällä.

Kaikki hyväntekeväisyyteen kerätyt rahat lahjoitetaan Juniori-KalPan vähävaraisten lasten ja nuorten jääkiekkoharrastuksen tukemiseen. Hyväntekeväisyyshaaste on rajattu Pohjois-Savon poliisilaitoksen toimialueelle. Hyväntekeväisyyteen voi lahjoittaa rahaa jo etukäteen netissä tai Claybayn tekemien maalien mukaan tapahtuman jälkeen. 

Tapahtumassa on myös lipaskeräys. Tapahtuman jälkeen järjestetään nettihuutokauppa, jonka tuotto lahjoitetaan samaan hyväntekeväisyyspottiin. Huutokaupassa on myynnissä mm. nykyisten ja entisten KalPa-pelaajien pelipaitoja ja mailoja ja myynnissä on muistotavaraa jopa rapakon takaa.


Lapsille jäällä luistelu- ja kiekkotaitojen opetusta ja paljon jäänulkopuolista puuhaa



Klo 14.30 jäälle pääsevät lapset ja vuorossa on luistelu- ja kiekkokoulua sekä rangaistuslaukauksien ampumista. Jään ulkopuolella on paljon aktiviteetteja kuten pukukoppikierroksia, ongintaa, aarteen etsintää, palapelien tekoa, askartelua, piirtämistä, tarkkuuslauontaa, pöytälätkää sekä leikkimielistä sumopainia jne. Toki joulutapahtumassa on paikalla myös joulupukki sekä KalPa-maskotti Ruusteri. KalPan koko edustusjoukkue on mukana tapahtumassa ja pelaajilta voi pyytää nimmareita tai yhteiskuvia.



KalPa Shopissa jäähallin B-tasanteella on paljon erilaisia joulutarjouksia sekä paketointipalvelu, joten nyt on oiva tilaisuus tehdä joululahjaostoksia. KalPan yhteistyökumppani VIP Juicemaker tarjoaa tapahtumassa glögiä ja kuumaa mehua ja Malviala tarjoaa piparit kaikille tapahtumakävijöille. Myös KalPan muita yhteistyökumppaneita kuten Pohjois-Savon Osuuspankki ja OP-Kiinteistökeskus, Jätekukko, Savon Sanomat, Terveystalo sekä Mannerheimin Lastensuojeluliitto ovat mukana tapahtumassa järjestämässä aktiviteettipisteitä lapsille.



Aikataulu

klo 13.45 Jäähallin ovet avataan, sisäänkäynti A- ja B-ovilta
klo 14.00 Hyväntekeväisyysottelu KalPa - Claybay Skeleguins jäällä, ottelun aluksi "hymnin" esittää Timi Lexikon
klo 14.30 Jäälle pääsevät lapset, huomioikaa että jäällä on kypäräpakko ja omat luistimet tulee olla mukana. Jäällä kiekolliset ja kiekottomat ovat eri puolilla kaukaloa.
15.00 KalPan pelaajat eri aktiviteettipisteillä jakamassa nimmareita. Ensimmäinen pukukoppikierros alkaa A/B-väliköstä.
15.15. Toinen pukukoppikierros alkaa A/B-väliköstä.
15.30 Kolmas pukukoppikierros alkaa A/B-väliköstä.
15.45 Neljäs pukukoppikierros alkaa A/B-väliköstä.
16.00 Tapahtuma loppuu

Tervetuloa mukaan joulutapahtumaan koko perheen voimin!